Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum arată micul Hercule în 2017. Imagini rare cu adolescentul

Giuliano Stroe a devenit subiectul unei polemici uriașe în România. Micul Hercule s-a remarcat în anul 2011 la „Poveștiri adevărate” și alte emisiuni de acest tip.

A fost desemnat cel mai puternic băiețel din lume, de aici și numele Hercule. Micul Hercule. În timp ce unii apreciau forma fizică a băiețelului, alții îi acuzau pe părinți, în special pe tatăl său că îl exploatează pentru a scoate bani de pe urma lui ori că i-au distrus copilăria.

De atunci au trecut 6 ani, iar astăzi Giuliano este un adolescent schimbat. Mulți s-au întrebat ce s-a ales de micul Hercule. E bine mersi, însă arată diferit.

Giuliano a lăsat-o mai moale cu antrenamentele, iar mușchii lui s-au cam lăsat. Se pare că tatăl lui Hercule a ascultat criticile venite din partea oamenilor, așa că tânărul oltean nu a mai exagerat cu sportul.

Cu toate acestea, Hercule Stroe vrea să facă o carieră din sport. Se antrenează de la o vreme încoace la un club profesionist de box.

Citeste si: Vă mai amințiți de „fata dalmațian”, care s-a născut cu o boala rară de piele? Cum arată tânăra astăzi, la 20 de ani

Tatăl lui Giuliano, Iulian, a dat-o pe teme filozofice după ce nu a mai ținut morțiș ca fiul să să se antreneze.

„Salut, Stephen Hawking. De fiecare data, cand nu am nimic de facut, imi place sa ma gandesc la cum s-a format Pamantul. Viziunea mea despre cum au luat nastere Pamantul si celelalte planete este infioratora.

Deci, era o masa mare de roci, ce continea un nucleu, iar nucleul a explodat. Dupa explozie, nucleul a ramas singur, iar restul rocilor care au fost imprastiate, au format alte planete. In jurul nucleului s-a format un brau da roci, dar dupa explozie acesta a fost spart si astfel rocile au inceput sa pluteasca in spatiu.

Dupa mine, viata este posibila doar pe o planeta apropiata de Soare, deci este foarte posibil ca oamenii să fie singuri in Univers. Teoria despre cum s-a format roca care apoi a explodat este un mister.

Este posibil ca, in paralel cu lumea noastra si galaxia noastra, sa existe alte galaxii mai mari, un alt soare, alte planete si forme de viata, dar lucrul asta va fi pentru totdeauna un mister. As fi bucuros, Stephen Hawking, daca vei auzi teoria mea. Multumesc!”, a scris recent tatăl lui Giuliano.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: O mai ții minte pe Conchita Wurst? Cum arată azi câștigătoarea Eurovision 2014

Conchita Wurst este, de departe, cea mai populara castigatoare a competitiei Eurovision. A ajuns la acelasi nivel de celebritate cu trupa ABBA, grup muzical care a rezistat si dupa castigarea Eurovisionului.

Conchita a dus trofeul concursului european de muzica in Austria in anul 2014. Femeia cu barba, asa cum era botezata de presa internationala, este de fapt un barbat. In nenumarate declaratii de presa, Conchita (pe numele real Tom) a marturisit ca joaca rolul unui personaj si ca in viata reala este un baiat ca oricare altul.

Conchita Wurst a iscat multe polemici si dupa terminarea concursului Eurovision. La cateva luni dupa ce a castigat show-ul cu piesa “Rise like a Phoenix”, a lansat o melodie adresata lui Vladimir Putin. Piesa “Heroes” a fost criticata de presa moscovita si extrem de apreciata de tarile occidentale.

Conchita continua sa lanseze hit dupa hit, la 3 ani de la castigarea Eurovisionului. Astazi, vedeta arata insa altfel. Si-a lasat barba si si-a tuns parul, iar look-ul ei se bucura de multe aprecieri pe Facebook si Instagram. VEZI AICI CUM ARATĂ FEMEIA CU BARBĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top