Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum am aflat ca am fost blestemata de PROPRIA MEA SOACRA. Povestea SOCANTA a Claudiei

Claudia a trait momente cumplite cand a locuit cu soacra in casa. Nu a putut avea copii iar bolile au urmarit-o indeaproape. A fost nevoita sa divorteze pentru ca soacra sa ii dea pace.

Citeste povestea Claudiei, femeia blestemata de propria ei soacra:

„In urma cu 4 ani ne-am mutat in vila mamei fostului meu sot. Sotul meu, tind sa precizez, provine dintr-o familie de rromi instariti din Chiajna iar soacra mea nu ma suporta de la bun inceput pentru ca sunt romanca. Nici socrul nu era de acord cu casnicia noastra dar era un om minunat, un om de la care am invatat foarte multe.

CITESTE SI: Blestemele de la Manastirea Frasinei. Povestile tulburatoare ale unor femei

CITESTE SI: Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

In prima zi cand am ajuns in casa parinteasca a sotului meu, Argentina (fosta mea soacra) mi-a scuipat in san sa nu fiu deocheata. In clipa respectiva am simtit o energie ciudata asupra mea. Am ametit imediat. Am crezut ca era de la caldura si m-am intins repede in pat.

Eu si sotul meu, Rafael, ne-am dorit foarte mult un copil iar primele incercari au fost un dezastru. Am asistat la nenumarate scandaluri in casa din cauza ca eu nu provin din aceeasi etnie. Familia sotului meu nu a apreciat niciodata ca eu i-am parasit pe ai mei (nici ei, la randul lor, nu erau bucurosi de mediul in care m-am bagat).

Sora sotului meu, cumnata mea Larisa, mi-a spus intr-o zi sa port la mine 3-4 catei de usturoi pentru ca Argentina face blesteme pe mine. Nu am bagat-o in seama si am zis ca e prea de tot. Oricum nu credeam in farmece si vrajitorii. Mi se pareau o prostie.

Am inceput sa ma panichez in clipa in care am pierdut sarcina la numai 3 saptamani dupa ce am aflat ca sunt gravida. Medicii nu au inteles ce mi s-a intamplat pentru ca toate analizele mele iesisera bine. Dupa aceea, pentru ca nu voiam sa fac treaba prin casa (adica sa devin practic sluga familiei lor) stateam toata ziua la pat: aveam probleme anemice severe si orice medicamente luam sau orice mancam ma simteam din ce in ce mai rau.

CITESTE SI: Imagine EMOTIONANTA: doua surori de doar doua saptamani se imbratiseaza. Este INCREDIBIL ce s-a intamplat in continuare…

CITESTE SI: VIDEO: Cateodata, parerea celorlalti CHIAR CONTEAZA. TREBUIE SA VEZI acest filmulet emotionant

Am aflat intr-un tarziu de la Larisa ca mama ei face de obicei blesteme cu papusi din paie si ghemuri de ata si ca avea una cu numele meu. Punea jar pe ea si mortaciuni iar cand fumul se ridica incepea sa cante ceva ciudat. M-am speriat atat de tare incat am bagat divort in urmatoarea zi de cand am aflat ca soacra mea m-a blestemat. Am fost apoi la preot pentru a-mi dezlega blestemul.

Trebuia sa urmez un canon de 14 saptamani, in fiecare seara, atat de puternice erau farmecele pe care mi le-a facut. Stiu ca pare o poveste inventata sau ca poate exagerez dar, credeti-ma, niciodata nu mi-as fi imaginat ca exista astfel de lucruri pe lumea asta. De cand sunt divortata, m-am recasatorit si am un copilas de un an si jumatate”, isi incheie povestea Claudia.

Sursa foto: sheknows.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top