Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum a slăbit Adriana Antoni în timp record. A renunțat la un singur aliment

Adriana Antoni este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere, iar fanii acesteia au observat că în ultima vreme a slăbit spectaculos.

Cântăreața a dezvăluit secretul său. Pentru a ajunge la greutatea dorită, vedeta a renunțat la un singur aliment din dieta sa, iar acest lucru a făcut-o să slăbească sănătos și să nu se mai îngrașe la loc, așa cum se întâmplă în multe dintre cazuri.

„Am slăbit pentru că am decis să elimin cantitatea mare din viaţa mea. Mănânc bio, sunt produsele mai scumpe, pentru că sunt crescute altfel, dar nu mă deranjează. De ani de zile am făcut asta. Am exclus zahărul treptat, nu dintr-o dată”, a spus Adriana Antoni la „Răi Da’ Buni”.

Citește și: Dieta Crono. Poți mânca orice și slăbești un kilogram pe săptămână

Din câte se pare, dieta sa a dat roade. Anul trecut, aceasta a dezvăluit că a ținut o dietă cu hrișcă, iar aceasta a ajutat-o să mai scape de câteva kilograme.

„Citesc foarte bine etichetele, proveniența alimentelor. Am început să fiu atentă la ceea ce mănânc atunci când am ajuns în America și am intrat într-un supermarket. Dacă mănânci bio, efectul se vede în timp. Pur și simplu, m-am simțit bine când am început să mănânc sănătos… În ultimul timp am slăbit cu detoxifiere. Nu este ușor, dacă ești obișnuit să mănânci tot felul de bunătăți.

Am slăbit în ultimul timp cu hrișcă și chefir. Se face un terci, se pune de seara în apă. Eu încălzesc apa. O las până dimineața, apoi o strecor. Hrișca are proprietăți extraordinare. Cei care nu mănâncă carne, o pot înlocui.

Eu pun chefir peste, de 1,5%. Poți să bei cafeaua fără zahăr Multă apă peste zi, pentru că e o detoxifiere. Imediat, a doua zi, se vede pe cântar o schimbare. La haine se vede imediat. Oriunde ai surplus, îl vezi diminuat’, a explicat Adriana Antoni la emisiunea ‘Refresh by Oana Turcu
Citeşte întreaga ştire: Adriana Antoni detaliază dieta cu hrișcă. „Imediat, a doua zi, se vede pe cântar o schimbare”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top