Connect with us

Revistateo.ro

Cristina Vasiu, de la „Tip Tip Minitop” la Eurovision

Inedit

Cristina Vasiu, de la „Tip Tip Minitop” la Eurovision

Se dă cu rolele, se uită la desene animate, iar în timpul liber… se califică în finala Eurovision România. Cristina Vasiu, la cei nici 23 de ani împliniţi, ştie exact ce va face în viaţă: muzică. Drept urmare, piesa ei „Nowhere” este una dintre cele 12 pe care le vom asculta pe 8 martie, în finala naţională Eurovision, transmisă în direct la TVR.

Piesa Cristinei spune o poveste despre o dragoste intensă, după spusele artistei: „Cred că fiecare om trăieşte din dragoste şi pentru ea. Eu nu plec niciunde fără dragoste. La Eurovision, mizez pe faptul că piesa e extrem de actuală, de frumoasă, iar ceea ce vom pune în scenă va fi un moment unic”, promite intrpreta.

Hunedoreanca a urcat pe scenă încă din anii de grădiniţă, când a participat la celebra emisiune Tip Top Mini Top. Au urmat apoi numeroase concursuri şi festivaluri, Cristina adjudecându-şi numeroase premii şi trofee. A colaborat cu trupa Provincialii (2010 – albumul „Ochi de catifea”) şi cu DJ Sava (2010 – single-ul „2.2 Story”).

Cristina a intrat în sufletele românilor cu trei ani în urmă, când a luat parte la prima ediţie a show-ului Vocea Romaniei, fiind cooptată în echipa lui Horia Brenciu. Experienţa a propulsat-o pe scena Sălii Palatului, în spectacolul „Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima”.

De atunci, a mai lansat două single-uri: „Love me” şi „Fell Ya” şi a filmat primul său videoclip, pentru melodia „Nu pot uita”. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 20 de ore, în două locaţii din Bucureşti, artista adoptând un stil vestimentar sexy şi excentric.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top