Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cristina Demetrescu spune cum ne ajuta sau ne incurca alinierea planetelor

ADEVARUL DESPRE ALINIEREA PLANETELOR. Vesti bune din punct de vedere astrologic despre alinierea celor cinci planete: Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn.

Astrologul Cristina Demetrescu sustine ca pana pe 20 februarie (data pana la care vom putea vedea de pe Pamant planetele, cu ochiul liber) vom reusi sa rezolvam o serie de probleme care ne macina.

Fenomenul din aceasta luna are loc pentru prima oara in ultimii 10 ani si oferi un spectacol astronomic inedit pasionatilor.

Venus, Marte, Jupiter si Saturn s-au aliniat formand o diagonala pe cerul noptii, inainte de aparitia zorilor zilei de 20 ianuarie. Planetele vor fi vizibile o luna intreaga de acum incolo.

Astrologul Cristina Demetrescu ne linisteste si ne spune ca trebuie sa ne bucuram de acest eveniment. Din punct de vedere astrologic, toate zodiile vor avea de castigat pe seama acestui eveniment unic.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

„Modelul astrologic formeaza un fel de colt. E un Trigon. E un aspect pozitiv, caci alinierea lui Venus, Mercur si Jupiter ne ajuta sa gasim solutii unde nu mai credeam ca le gasim”, a declarat Cristina Demetrescu pentru emisiunea „Previziunile zilei” de la Antena 3.

„Atentie la contracte, pot aparea probleme de sanatate”, avertizeaza astrologul. Cuadratura Jupiter-Venus aduce noroc in toate domeniile.

Cele mai afectate zodii in perioada urmatoare sunt cele guvernate de cele cinci planete: Fecioarele si Gemenii (guvernati de Mercur); Capricornii si Varsatorii (guvernati de Saturn); Pestii (guvernati de Jupiter); Berbecii si Scorpionii (guvernati de Marte); Taurii si Balantele (guvernati de Venus).

Asadar, urmeaza o perioada in care trebuie sa cautam in noi insine rezolvarile la toate problemele. Beneficiem de puterile impresionante ale acestor planete.

Mercur, planeta intelepciunii, Saturn, planeta sacrificiului, si Venus, planeta senzualitatii si a erotismului fac o conjunctura impresionanta pentru binele tuturor nativilor.

Surse foto: astronomyplus.com, kanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top