Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Borcea a ajuns de urgenta la spital. Ce probleme de sanatate are

Stiri

Cristi Borcea a ajuns de urgenta la spital. Ce probleme de sanatate are

Cristi Borcea are din nou probleme de sanatate. Fostul actionar de la Dinamo a ajuns din nou pe mâna medicilor dupa ce a acuzat stari de rau. El a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, unde medicii l-au preluat imediat si i-au facut o serie de investigatii.

Cristi Borcea a ajuns la spital aseara, in jurul orei 20:00. Potrivit ziuadeconstanta.ro, omul de afaceri a fost insotit de jandarmi la spital.

Potrivit aceleiasi surse, pacientii care ajung a spital sunt preluati in baza unui protocol de triaj. Astfel, in functie de gravitatea sarii, pacientii sunt clasificati pe cinci coduri: rosu, galben, verde, albastru si alb. Cristi Borcea a fost initial pe cod galben, dupa care a trecut pe cod rosu.

Nu este pentru prima data când el ajunge la spital de când este inchis. La inceputul acestui an, fostul actionar de la Dinamo a ajuns la Spitalul Floreasca pentru analize. El a ajuns pe mâna medicilor chiar in plin scandal amoros. Fix in acea perioada, Valentina Pelinel a dezvaluit ca este insarcinata si imediat presa a scris ca Borcea este tatal copilului, ceea ce s-a si confirmat in cele din urma.

VEZI CE SE INTAMPLA CHIAR ACUM CU CRISTI BORCEA. CITESTE AICI CE DECIZIE AU LUAT MEDICII

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top