Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Credeau că nu mai are nicio șansă și au deconectat-o de la aparate. Cine este femeia și ce s-a întâmplat în acel moment

Un caz uluitor a fost semnalat de presa din afară. Janet Gunningham, o femeie în vârstă de 66 de ani, a devenit subiectul mai multor reportaje după ce era pe punctul de a muri.

Șansele de supraviețuire ale lui Janet erau minime

Janet a fost diagnosticată cu meningită în urmă cu ceva timp, iar așteptările sale nu erau din cele mai pozitive. Vorbea des despre propria ei moarte și era împăcată cu ideea că lucrurile se vor înrăutăți.

Medicii de la un spital din Bristol le-au spus rudelor și apropiaților, după ce femeia fusese internată, că șansele de supraviețuire sunt minime.

Femeia, care stătea de câteva zile bune conectatată la aparate, a fost debranșată. Medicii au declarat că natura trebuie să își urmeze cursul firesc al vieții.

La spital au ajuns copiii ei și soțul Alan. Unul dintre copii s-a apropiat de urechea bătrânei și i-a spus următoarele: „Dacă esti încă acolo şi poţi să mă auzi, atunci să deschizi ochii şi să lupţi pentru tatăl nostru”.

După câteva secunde, Janet și-a revenit în mod miraculos. A deschis ochii, a clipit, iar cei din sală au rămas cu gura căscată. Astăzi, femeia se simte bine și este fericită alături de familia ei.

CITEȘTE ȘI: poveste de prietenie pe patul de spital. Este INCREDIBIL ce face un bolnav pentru colegul de salon orb

Doi pacienti arata o lectie de viata despre prietenie pe patul de spital.

In filmuletul care este o adevarata revelatie pentru cei ce il privesc sunt prezentati doi barbati bolnavi, care impart acelasi salon de spital. Unul dintre ei are bandaje peste ochi si este orb. Celalalt are langa pat o fereastra.

Pacientul nevazator il roaga pe cel de langa geam sa ii povesteasca ce este dincolo de fereastra spitalului. Acesta este de acord sa ii spuna si descrie foame detaliat ce se intampla in vecinatatea spitalului.

Acest lucru se intampla zilnic, iar intre cei doi pacienti se leaga o frumoasa prietenie.

Doar ca viata avea alte planuri…

Intr-una din zile, barbatul de langa fereastra a fost dus in operatie. Nu s-a mai intors niciodata in salon…

Cand asistenta i-a dat vestea cumplita pacientului orb, acesta a rugat-o un singur lucru: sa ii spuna ce vede pe fereastra.

Asistenta a privit uimita pe geam și a zis: nu e nimic pe fereastra, doar un zid…

Acesti doi pacienti au gasit o farama de omenie intr-un loc in care nu te astepti, intr-un loc care reprezinta doar tristetea. Cei doi au facut din spital, un loc al plangerii si al suferintei, martorul prieteniei lor. S-au sprijinit reciproc in momentul in care amandoi aveau nevoie de un om pe care sa se bazeze. Cel orb a putut sa creada si sa aiba speranta in continuare, iar pacientul de langa geam a gasit un mijloc prin care sa isi imagineze ca lumea este mai buna.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top