Connect with us

Revistateo.ro

O fetita din Statele Unite se simtea rau. Parintii au mers cu ea la spital. Initial, medicii nu stiau ce se intampla. Apoi au verificat nasul fetitei.

Inedit

Copilul lor plangea si avea febra, asa ca au mers la medic. Cand au vazut ce era in nasul copilei, s-au ingrozit

O fetita din Statele Unite incepuse sa se simta foarte rau. Nu putea sa doarma, plangea in timpul noptii si avea febra. O durea capul foarte tare. Parintii au intrat in panica. Nu stiau cum sa o ajute, asa ca au mers la medic. La spital, nimeni nu putea sa isi dea seama ce nu este in regula cu micuta. Dupa aceea, unul dintre medici a verificat si nasul micutei. Cand au vazut despre ce este vorba, toti au fost socati.

Medicii au fost socati cand au aflat de ce copila se simtea rau

Initial, medicii nu au putut sa afle despre ce este vorba. Asta pana cand au verificat si nasul copilei. Astfel au descoperit ca fetita avea probleme la nivelul sinusurilor. Avea o infectie puternica pe caile respiratorii. Infectia punea presiune pe creierul si pe timpanele fetitei. Acesta era motivul pentru care fetita nu se simtea bine.

Dupa ce au aflat despre ce era vorba, medicii au luat imediat masurile necesare pentru ca micuta sa se simta mai bine si sa scape de problemele de sanatate. Sinusurile ei au fost curatate. Dupa aceea, le-au explicat parintilor cum trebuie sa faca lucrul acesta acasa.

Pentru a curata sinusurile micutei, medicii si parintii au folosit un dispozitiv special. In fiecare seara sinusurile fetitei erau curatate. Parintii au filmat intregul proces si au pus filmuletul pe internet, astfel incat si alte persoane care se confrunta cu astfel de probleme sa stie ce au de facut.

Cei care au vazut filmuletul au reactionat. Unele persoane au admirat curajul copilei. Altele au spus ca durerea provocata de infectia de la nivelul sinusurilor este ingrozitoare. Dupa ce au vizionat acel material video, multe persoane care sufereau din cauza infectiei la sinusuri au afirmat ca vor incerca si ele acea metoda in speranta ca vor scapa de problemele suparatoare. Mai jos este si videoclipul in discutie. Atentie! Videoclipul contine imagini dure.

Articole pe aceeasi tema:

Jessica Williams, mamica alergica la copilul din pantece

Transformarea incredibila a unui copil malnutrit dupa ce a fost adoptat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top