Connect with us

Revistateo.ro

Copilul ei a murit la doua ore dupa ce s-a imbaiat. Parintii au fost distrusi cand au aflat motivul

Inedit

Copilul ei a murit la doua ore dupa ce s-a imbaiat. Parintii au fost distrusi cand au aflat cauza decesului

Tuturor ne place sa fugim de valtoarea din oras, de agitatie, de stres, iar una din cele mai bune metode sa facem asta este o excursie la munte sau la un aquapark.

Sa te relaxezi la piscina impreuna cu cei dragi poate fi cea mai frumoasa experienta la sfarsit de saptamana. Toboganele cu apa pot fi cea mai placuta surpriza pentru un copil, insa putini parinti cunosc riscurile unei balaceli de acest tip.

Dupa un weekend petrecut la o piscina acoperita intr-un centru de distractii din afara unui oras american, Casandra Jackson nu a fost surprinsa cand micutul ei s-a pus la somn imediat ce a ajuns acasa. O distractie intr-un parc acvatic oboseste pe oricine, insa ce a urmat de la aceasta simpla oboseala e demn de un film de groaza.

Johny, baiatul de 10 ani al familiei Jackson, s-a culcat imediat ce a ajuns acasa. Dupa un timp, cand mama a vrut sa il inveleasca, a observat un lucru pe care nu voia sa il vada la baiat. Micutul avea spume la gura si nu mai respira normal. Nimeni nu stia ce e cu el si daca e firesc ce se intampla.

Inecul secundar, un mister chiar si pentru medici

Casandra a ajuns de urgenta la spital cu baietelul, iar acolo, medicii i-au facut analize amanuntite. Verdictul doctorilor a fost crunt pentru parinti: Johny suferea de inec secundar, o forma de inec mai putin cunoscuta si misterioasa chiar si pentru specialisti. Inecul secundar se manifesta la 72 de ore de la contactul permanent cu apa.

In cazul inecului secundar, apa care ajunge in plamani cand este inhalata accidental in timpul unei distractii la piscina afecteaza serios sistemul respirator, iar efectele se vad dupa cateva zile. Vorbim despre inec secundar in situatiile cand cei mici au o permanenta senzatie de oboseala, au spume la gura si vomita mereu. Inecul secundar nu are leac deocamdata. Cele mai multe astfel de cazuri, oricat ar fi de rare, au dus la deces.

Casandra si-a inmormantat copilul dupa ce medicii i-au spus ca plamanii lui nu mai pot functiona normal, iar aparatul respirator este complet distrus. Aceasta poveste trage un semnal de alarma vizavi de importanta supravegherii unui copil intr-un parc acvatic. In cazul lui Johny, inecul secundar s-a manifestat dupa aproximativ doua ore, insa exista situatii cand acesta apare chiar si la 72 de ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top