Connect with us

Revistateo.ro

Copilul ei a murit la 10 luni de la nastere. Decizia femeii dupa ce si-a ingropat bebelusul a uimit o lume intreaga

Inedit

Copilul ei a murit la 10 luni de la nastere. Ce gest a facut mamica in onoarea micutului

Nu exista o durere mai cumplita pentru o femeie decat sa isi piarda copilul, mai ales daca nici nu a apucat sa il vada mergand sau zambind. Povestea lui Demi Frandsen este pe cat de ambitioasa, pe atat de mobilizatoare.
Chiar si azi, la ceva timp dupa ce si-a pierdut copilul, lui Demi ii este foarte greu sa se resemneze. De o astfel de drama nu scapi niciodata.

Totusi, femeia a facut un gest care conteaza enorm pentru alte mamici, un gest care poate ajuta ca alti copii sa traiasca, sa reuseasca sa creasca frumos si sa le zambeasca parintilor, sa le spuna pe nume, sa se joace, sa umble, sa faca lucrurile pe care orice copil le face cand creste.

Demi Frandsen a asteptat cu emotii puternice venirea pe lume a fiului ei, Leo. Cand era in a 7-a luna, a inceput sa se simta tot mai prost. O durea burta ingrozitor si presimtea ca sarcina ei intampina dificultati, inainte ca medicul sa ii spuna ceva. A mers la spital si a nascut prematur.

Leo isi dorea sa iasa, sa fie tinut in brate de mama. Din nefericire, Leo nu putea sa se bucure in primele luni de protectia mamei sale, de acea caldura materna incomparabila, pentru ca era sub atenta supraveghere medicala la unitatea de ingrijire intensiva a noilor nascuti.

Cum arata papusa care adoarme orice bebelus

Aceasta mama a avut un soc cand a descoperit de ce bebelusul ei nu sugea de la sanul drept

Dupa ce s-a chinuit in spital timp de 10 luni, Leo a parasit lumea. A plecat catre ingeri mult prea devreme. A fost devastator pentru parinti. Demi a simtit cum cade cerul peste ea. Nu voia sa vorbeasca cu nimeni. Isi dorea, pur si simplu, sa moara. La un moment dat, nu mai avea nici lacrimi sa mai planga.

Demi nu isi putea alapta copilul in mod normal, avea nevoie de o pompa speciala prin care sa ii fie extras laptele, insa era in zadar. Copilul refuza laptele matern. Demi stia ca micutul va muri si a luat o decizie pentru a salva vietile altor copii. Si-a donat laptele matern catre unitatea in care a fost ingrijit copilul pentru ca mamele care nu au lapte sa nu treaca prin aceeasi drama prin care a trecut si ea.

Copilul ei a murit la 10 luni de la nastere. Decizia femeii dupa ce si-a ingropat bebelusul a uimit o lume intreaga-1

Demi s-a trezit din trei in trei ore si a pus deoparte laptele matern gandindu-se ca face asta in onoarea lui Leo. Astazi, Demi se bucura sa vada ca laptele ei este acceptat de organismul mai multor bebelusi ale caror mame nu pot da lapte. Gestul ei a uimit o lume intreaga si multe mame ii multumesc pentru ca le-au salvat de la ananghie.

Sursa foto: upsocl.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top