Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Copiii nostri, supereroi

Mare bucurie pentru mine sa vad cate scoli si gradinite s-au implicat in proiectul Domestos “Sustine igiena de nota 10”!

Mi se pare minunat sa provoci copiii sa fie creativi facand ce le place, si anume sa deseneze. La varsta lor, cand grijile de orice fel sunt departe, sunt ca niste bureti care absorb orice informatie, moment in care cred ca e important sa ii invatam lucrurile elementare. Iar unul dintre aceste lucruri este cum sa se protejeze de microbi acasa si la scoala.

Va povesteam intr-un articol anterior cum Maia mea s-a imprietenit cu obiceiurile de a avea grija de ea datorita mie (cred si sper). Ca erau periute de dinti sau savoniere, totul era funny. Pentru ca asta este nevoie sa facem: sa “dam in mintea copiilor” pentru ca ei sa retina ceva. Trebuie sa stim exact ce le place si sa ii implicam in activitati creative pentru ca asta sa fie baza invatamintelor viitoare.

Am vazut pe https://www.domestos.ro/igiena-de-10-in-scoli/inscrie.php scoli si gradinite din toata tara care s-au inscris in concurs, am vazut desene care mai de care mai sugestive. Adevarul e ca tema campaniei este una care pe copii i-a fascinat imediat; “Fii ajutor de Capitan si invinge microbii!”. Lupta dintre Capitanul Igiena si microbi este o intreaga poveste pentru fiecare copil in parte. Va dati seama cum se simt ei supereroi si cum ilustreza asta?

Participarea la concurs in numar mare ma bucura enorm! Inseamna ca ne asumam rolul de dascali si invatatori si vrem sa participam la formarea unor sufletele.

De la an la an, campania Domestos “Sustine igiena de nota 10” isi propune sa ajute si mai multe scoli si gradinite cu produse pentru igienizarea grupurilor sanitare si cu fonduri pentru imbunatatirea conditiilor de igiena. Anul acesta, castigatorii primelor 15 locuri se vor bucura de sume consistente pentru renovarea unitatilor sanitare sau pentru construirea unor toalete noi.

Insa, toti participantii sunt castigatori: pe langa cunostintele noi despre igiena dobandite, primesc si cate un orar si un creion din partea Capitanului Igiena.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top