Connect with us

Revistateo.ro

Copii la regim. Controversatul caz din Australia trage un semnal de alarmă

Inedit

Copii la regim. Controversatul caz din Australia trage un semnal de alarmă

Un fenomen îngrijorător se produce sub ochii părinților secătuiți de puteri din cauza muncii. Mulți părinți își descoperă cu adevărat copiii în formă accidentală, scotocind în viața lor de zi cu zi.

Trăim într-o lume în care ceea ce apare la televizor și în ziare este absorbit cu o viteză amețitoare de copii. Amy Cheney, o mămică din Australia, a descoperit un bilețel tulburător printre jucăriile fetiței sale în vârstă de 7 ani.

Copii la regim. Cazul micuței din Australia

În timp ce făcea curățenie în camera fetiței sale, femeia a pus mâna pe un bilet strecurat printre zecile de păpuși și ursuleți de pluș. Pe bilet era trecută o cură de slăbire pentru fetița ei, pe care probabil a notat-o singură după ce a suferit din cauza colegilor răutăcioși de la școală. Micuța a vrut să slăbească și s-a informat cum poate face asta. Fata voia să țină un regim care presupunea să consume doar 580 de calorii pe zi, față de 1.200 cantitatea normală pentru un copil în creștere.

Tot pe hârtie erau trecute și exercițiile fizice pe care fetița trebuia să le respecte cu sfințenie zi de zi ca să dea jos din șunculițe. Când am văzut hârtia, mi s-a făcut pur şi simplu rău. Parcă mă lovise cineva în piept”, a mărturisit mămica stupefiată.

CITEȘTE ȘI: Fetita ei a ajuns la spital din cauza unui GEST BANAL. Vezi ce a patit aceasta mama!

CITEȘTE ȘI: Fetita-arlechin. Povestea micutei Brenna Westlake

Ce este și mai grav e că acest caz un este unul particular, cum probabil mulți specialiști vor să spună. Un studiu realizat în anul 2009 de cercetătorii de la Universitatea din Florida a dezvăluit că una din 10 fetițe vrea să slăbească de la vârsta de 6-7 ani, notează Huffingtonpost.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top