Connect with us

Revistateo.ro

Conopidă coaptă în stil italian

Garnituri

Conopidă coaptă în stil italian

Iată o un mod sănătos și delicios în care puteți prepara conopida.

Ingrediente:

– o lingură de ulei de măsline

– o ceapă tocată mărunt

– 4 căței de usturoi tocați fin

– o linguriță de sare

– un ardei roșu tocat mărunt

– piper

– o ceașcă de măsline tocate

– o conopidă

– 200 grame de mozzarella

– 50 grame de pesmet

Mod de preparare:

Într-o tigaie se călesc la foc mediu ceapa, usturoiul și ardeiul până ce se înmoaie (aproximativ 3 minute). Spre final se adaugă și măslinele.

Între timp se încălzește cuptorul. Conopida se rupe în buchețele și se fierbe în aburi 3-4 minute, sau pur și simplu se fierbe în apă cu sare până ce se înmoaie puțin.

Se unge o tavă cu unt și se așează conopida uniform. Peste ea se pune sosul care s-a format în tigaie. Se combină pesmetul cu mozzarella dată prin răzătoare și se presară deasupra. Se dă tava la cuptor aproximativ 10 minute.

Poftă bună!

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Garnituri

To Top