Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

CONDIMENTUL care iti PANSEAZA gingiile

Sangerarile gingivale nu reprezinta doar o problema a lipsei de igiena a dintilor ci ascunde o serie de alte boli precum leucemia sau tulburarile de coagulare a sangelui. Atunci cand iti tratezi gingiile trebuie sa stii ca iti tratezi intregul organism de fapt. O planta folosita drept condiment le poate pansa in caz de sangerare.

Cum poti afla daca ai probleme cu gingiile? Primul simptom este respiratia urat mirositoare insotita apoi de sensibilitate la orice aliment consumi si iti atinge zona afectata.

CITESTE SI: Crezi ca te speli corect pe dinti? Sigur faci si tu aceste greseli

CITESTE SI: 4 metode IEFTINE prin care sa iti ALBESTI dintii. Nu ai sa crezi ce spune punctul 3!

Sangerarea gingivala este al doilea simptom important pentru care trebuie sa mergi la medicul stomatolog. Exista si o reteta naturista prin care ii poti face bine gurii si corpului tau.

Tinctura de cimbru este recomandat de specialisti in cazul gingivitei. Daca sesizezi ca ai gingiile inflamate, aplica acest remediu pe suprafata acestora cu delicatete.

Gingiile sunt ca si bebelusii: daca te porti brutal cu ele s-ar putea sa planga iar baia de sange va afecta sanatatea organismului tau.

Umpleti un flaconas cu flori de cimbru de camp peste care adaugati 50 ml de vodka sau rachiu. Pastrati solutia la soare, in flacon, fara capac.

CITESTE SI: Ai putea sa o patesti si TU! Vezi ce i s-a intamplat acestei femei, dupa ce a folosit ata dentara EXCESIV!

CITESTE SI: 7 motive pentru care sa folosesti periuta de dinti electrica

Dupa doua saptamani, puteti folosi deja aceasta reteta naturista pentru tratarea gingiilor sensibile. Aplica solutia cu degetul curat sau cu vata.

In cazul in care nu observati o schimbare, adresati-va de urgenta medicului deoarece situatia pare a scapa de sub control iar singura interventie in acest caz o poate face doar stomatologul.

Sursa foto: buenasalud.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top