Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Comunicat de ultimă oră de la Wizz Air: Se suspendă aceste zboruri TOATĂ VARA

WIZZ AIR SUSPENDĂ ZBORURILE. „Suspendarea temporară a operaţiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanţii aeroportului să finalizeze renovarea şi refacerea suprafeţei pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat.

Suntem bucuroşi să susţinem proiectul de îmbunătăţire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulţi ani de acum înainte. Aşteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operaţiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată”, a precizat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al companiei aeronautice, scrie realitatea.net.

CITEȘTE ȘI: UITE CE BOLI VINDECĂ TRANDAFIRUL CHINEZESC

Toți cei care lucrează la Wizz Air Craiova vor fi relocați către alte piețe pe parcursul reabilitării pistei. Noua pistă va fi înaugurată în acest an, promite compania aviatică.

Clienții care își vor banii înapoi pe biletele cumpărate cu pornire de la Craiova își vor primi banii înapoi, asigură mai marii companiei.

Reprogramarea zborului din altă localitate este gratuită, pentru cei care nu doresc să renunțe la biletele de avion. Suma plătită pe bilete poate fi păstrată sub varianta Wizz Credit, se mai precizează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top