Connect with us

Revistateo.ro

Cometa 45PHonda-Mrkos Pajdusakova va trece pe langa Pamant

Stiri

Cometa 45P/Honda-Mrkos Pajdusakova va trece pe langa Pamant

Cometa 45P/Honda-Mrkos Pajdusakova va trece pe langa Pamant in aceasta noapte. Cometa va fi vizibila de astazi si pana duminica chiar si din Romania.

Nu este singurul fenomen care va avea loc in urmatoarele 24 de ore. Va fi Luna Plina si Eclipsa de Luna, fapt pentru care putem vorbi despre o avalansa de fenomene astronomice. Aceasta cometa care are coada verde trece prin sistemul nostru solar o data la 5,25 de ani.

Evenimentul va putea fi urmarit cu ajutorul unui binoclu. Cel mai intens se va vedea sambata noaptea, cand va atinge maximul de stralucire. Cometa poate fi vazuta prin observarea cerului inainte de rasarit, spre est.

Misticii sustin ca aceasta cometa va produce haos

Ezoteristii sustin ca de fiecare data cand cometa verde se apropie de Pamant au loc schimbari uriase la nivel planetar. Misticii cred ca obiectul ceresc va produce mult haos.

Luna Plina si Eclipsa de Luna pe 11 februarie

Tot pe 11 februarie vom vedea Luna Plina pe cer. In aceasta zi va avea loc si eclipsa de Luna in Leu, in opozitie cu Soarele in Varsator la gradul 22:28.

Astrologii si pasionatii de fenomene astrale sustin ca eclipsele de luna produc transformari majore. Energia lunii poate declansa crize la nivel relational. Relatia cu persoana iubita sau cu colegii de munca poate suferi sincope uriase, sunt de parere ezoteristii. Emotiile devin mai puternice intr-o zi cu eclipsa de Luna, iar starea de disconfort creste.

Ce particularitati are o eclipsa de Luna in zodia Leu?

Leul este o zodie de foc, iar fenomenele selenare care se leaga de tranzitarea acestui semn combina dramatismul cu puterea si egoul cu blocajele in traseul schimbarii.

CITESTE SI: Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna in Leu (11 februarie)

Este o perioada benefica pentru persoanele care isi doresc schimbari reale, care vor sa puna in aplicare planuri concrete, care actioneaza si apoi vorbesc. Este o perioada buna pentru persoanele rationale, pragmatice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top