Connect with us

Revistateo.ro

COLABORAREA ANULUI? Cu ce cântăreață de top va scoate Shakira o piesă

Inedit

COLABORAREA ANULUI? Cu ce cântăreață de top va scoate Shakira o piesă

Chiar dacă este însărcinată, Shakira lucrează zi și noapte la viitorul ei album iar una dintre colaborările care se anunță încă de pe acum de succes îi va surprinde pe toți fanii. Shakira va avea pe albumul ei din 2015 un duet cu Iggy Azalea, celebra rapperiță americană care a atins culmile succesului în 2014 cu piesa „Fancy”.

Un reporter al ziarului spaniol El Mundo dezvăluie că Shakira are planuri mari pentru piesa cu Iggy Azalea, una dintre cântărețele de top de la ora actuală. Interpreta columbiană a petrecut mare parte din concediul ei de maternitate tot la muncă, în studioul de înregistrare pentru a putea lansa la timp (încă nu se știe când) albumul care încă nu are un nume.

CITEȘTE ȘI: CÂT DE DUREROS A ÎNCEPUT PENTRU JUSTIN BIEBER ANUL

COLABORAREA ANULUI Cu ce cantareata de top va scoate Shakira o piesa

În a doua parte a anului, probabil după ce va naște, cântăreața plănuiește un turneu mondial de promovare a albumului. Iggy Azalea, sub numele real Amethyst Amelia Kelly, este o celebră cântăreață și fotomodel din SUA. Aceasta este model la casa Wilhelmina Models. Iggy Azalea provine din Sydney, Australia, și în anul 2014 a cunoscut cel mai mare succes din cariera ei muzicală având diferite featuringuri, cel mai cunoscut dintre acestea, care rupe și astăzi topurile, fiind „Black widow”, cu artista britanică Rita Ora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top