Connect with us

Revistateo.ro

durerile articulare

Sanatate

Cojile acestui fruct te scapă de durerile articulare.

Durerile articulare ne pot da mari bătăi de cap, mai ales dacă nu avem la îndemână un unguent special sau pastile.

CITEȘTE ȘI: Cele mai sănătoase COJI de fructe şi legume

Atunci când întâmpini probleme cu articulațiile, mergi către frigider. Cu siguranță ai acolo o lămâie, a cărei coaja o poți folosi în loc de analgezice.

Pentru că sunt bogate în vitamina C, aceasta îți va proteja tendoanele, vasele de sânge, ligamentele și pielea, fiind practic un medicament universal. În plus, această vitamină va ajuta organismul să se recupereze mai rapid în urma unor traume fizice și menține oasele, dinții și cartilagiile sănătoase.

Cojile de lămâie, prin conținutul mare de calciu și vitamina C, sunt indicate pentru tratarea durerilor la nivelul articulațiilor. Pentru a scăpa de această problemă, te sfătuim să prepari următorul amestec pe bază de coji de lămâie.

Astfel, vei avea nevoie de: 4 lămâi, ulei de măsline, o pungă de plastic, un borcan de sticlă, un șal din lână și tifon.

Pentru început, curăță lămâile și pune cojile în borcanul respectiv, peste care toarnă ulei de măsline până când recipientul este umplut. Acoperă borcanul și lasă amestecul să stea la macerat două săptămâni.

După aceasta perioadă poți pune compoziția repectivă pe o bucată de tifon, pe care să o aplici mai apoi peste zona dureroasă, iar la final înfășoară zona în punga de plastic, iar mai apoi cu șalul din lână.

Sursa foto renovahandcare.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top