Connect with us

Revistateo.ro

Codul bunelor maniere pentru femei. Mic ghid pentru doamnele adevarate

Stil de viata

Codul bunelor maniere pentru femei. Mic ghid pentru doamnele adevarate

Cate reguli din codul bunelor maniere pentru femei sunt respectate de doamne? Ce trebuie sa faca o femeie cu stil pentru a nu se face de ras in public?

Legat de comportament, exista o serie de norme si de reguli pe care ar trebui sa le respectam. Ele ne scot din impas in situatiile din care nu stim cum sa iesim. Codul bunelor maniere nu este un ghid de reguli facut la moft, ci unul necesar pentru pastrarea unei conduite in societate. Inchipuiti-va ca daca fiecare ar face ce ar vrea, ar fi haos.

Codul bunelor maniere pentru femei. Ce trebuie sa faca o doamna

1. Nu saluta prima persoana din fata ta e de sex masculin. De asemenea, e de bun simt sa ai mereu zambetul pe buze. O doamna nu se plange si nu lasa sa i se vada vulnerabilitatile.

2. Daca te intalnesti cu cineva cunoscut pe strada, nu discuta mai mult de cinci minute cu acea persoana. De asemenea, nu iti pune mainile in sold sa stai la taclale in mijlocul drumului, chiar daca nu e foarte circulat.

3. Nu butona telefonul in timp ce iei masa. Daca esti obligata sa raspunzi unui mesaj, ridica-te de la masa si scuza-te.

4. Nu face cadou flori nimanui. Singura situatie in care o femeie poate oferi flori unui barbat este daca acesta se afla pe patul de spital.

5. Nu telefona pe nimeni inainte de 10 dimineata si nici dupa ora 21. O lady adevarata respecta timpul fiecarei persoane.

6. Pune mana la gura de fiecare data cand tusesti sau casti. Poarta la tine mereu o batista.

7. Nu sta niciodata cu coatele pe masa, oricat de confortabil ti s-ar parea. Nu se face asa ceva chiar daca esti acasa la prieteni apropiati si te simti comoda.

CITESTE SI: Codul BUNELOR MANIERE. Cum sa te porti… in PAT

8. Nu intra prima in restaurant. Conform Codului Bunelor Maniere, barbatul intra primul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top