Connect with us

Revistateo.ro

Cine primeste tichete cadou de Paste

Stiri

Cine primeste tichete cadou de Paste

Cine primeste tichete cadou de Paste? Companiile din Romania au obisnuit sa isi rasplateasca angajatii pentru munca si fidelitatea de care dau dovada in special in preajma sarbatorilor.

Inca de la 1 ianuarie 2016, tichetele cadou de Paste pot fi acordate atat pentru salariati cat si pentru copiii minori ai acestora. Pot fi oferite tichete in valoare de 150 de lei sau 450 de lei, in functie de starea civila si de cati copii au angajatii.

Cine primeste tichete cadou de Paste

Un salariat care are doi copii minori poate primi tichete de la compania la care lucreaza in valoare de pana la 450 de lei.

De asemenea, daca un sot si sotia lui muncesc la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult si cate 150 de lei pentru copil. Salariatii fara copii pot primi si ei cate 150 de lei, tichete scutiti de impozit si de contributii, scrie ziarul Libertatea.

Rationamentul pentru care tot mai multe firme aleg sa isi rasplateasca angajatii este motivarea acestora la locul de munca. S-a constatat ca acordarea acestor cadouri creste rezultatele angajatilor la locul de munca, iar asta inseamna profitabilitate pentru companie.

CITESTE SI: Stimulentul de insertie pentru copii a fost majorat

CITESTE SI: Ambasadorul Canadei confirma: Romanii vor putea calatori fara viza in Canada

Numarul firmelor care au dat astfel de tichete a crescut in ultimul an. In 2016, numarul firmelor care au dat tichete de masa a fost mai mare cu 27% fata de 2015. Aceasta cifra este in continua crestere.

Zonele in care companiile ofera cel mai des tichete cadou sunt Bucuresti-Ilfov (26%), Centru (15%) si Nord-Est (12%)>

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top