Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

CINE ESTE ROMANUL MORT in accidentul AVIATIC din UCRAINA?

UPDATE 14.53 Decanul Facultatii de Medicina a UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax ca profesorii universitatii sunt „ingroziti” de cele intamplate.
„In accidentul aviatic din Ucraina si-au pierdut viatta, din nefericire, si doi studenti de la Facultatea de Medicina a UMF Cluj, anul II, sectia engleza. Este un tanar cu dubla cetatenie, romano-canadiana, si o studenta cu cetatenie straina. Suntem ingroziti de cele intamplate si ne pare rau ca a avut loc un astfel de eveniment”, a spus Buzoianu.

UPDATE 14.50 Decanul Facultatii UMF Cluj a confirmat faptul ca doi studenti ai instituţiei si-au pierdut viata UPDATE 14.22 Iubita romanului, si ea moarta in accidentul aviatic, era cetatean german, dar studia la UMF Cluj, cu tanarul. UPDATE 14.06 Tanarul se afla in avion cu iubita lui. Printre victimele tragediei zborului MH17, care a fost doborat deasupra Ucrainei, se afla si un roman cu cetatenie canadiana. Este vorba despre un student din Cluj care se deplasa la conferinta pe tema SIDA

UPDATE 14.22 Iubita romanului, si ea moarta in accidentul aviatic, era cetatean german, dar studia la UMF Cluj, cu tanarul, student anul II la aceeasi facultate.

UPDATE 14.06 Tanarul se afla in avion cu iubita lui.

Romanul mort in tragedia aviatica de linga Donetk este un student clujean la UMF, care mergea la conferinta pe tema SIDA.
Unchiul tanarului a confirmat aceasta informatie pentru site-ul stiridecluj.

„Da, este vorba despre nepotul meu. Familia nu doreste ca numele sa fie facut public, asa ca nu pot sa va spun mai multe”, a declarat unchiul tanarului.
Studentul invata la Cluj si s-ar fi deplasat in Malaezia pentru o conferinta pe tema SIDA.

Familia tanarului este stabilita in Canada, iar unchiul sau este din Cluj, astfel ca urmeaza cursurile unei universitati clujene.

Informatia ca un roman se afla la bordul MH17, prabusit in Ucraina, a fost confirmata de Ministrul de Externe al Romaniei. Este vorba despre un roman cu dubla cetatenie – romana si canadiana, insa identitatea lui nu a fost facuta publica. Familia tanarului doreste ca numele sau tara de adoptie a acestuia, ori orasul de provenienta din Romania, sa nu fie date publicitatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top