Connect with us

Revistateo.ro

Chef Florin („Iadul Bucătarilor”) va fi din nou tătic

Inedit

Chef Florin („Iadul Bucătarilor”) va fi din nou tătic

Unul dintre bucătarii prestigioși de la show-ul de cooking al Antenei 1, „Iadul bucătarilor”, va fi din nou tată. Florin Dumitrescu este extrem de încântat de vestea primită de la soția sa, Cristina și este pregătit pentru încă un copil.

Florin Dumitrescu susține că soția sa este în perfectă stare de sănătate și deja sarcina a intrat în a treia lună. Florin s-a întors recent din luna de miere, când, surpriză: a aflat că va fi din nou tată: „În clipa în care am aflat rezultatul, am început să râd și aproape că mi-au dat lacrimile. Ne doream mult încă un copil și nu speram să se întâmple așa de repede.”

CITEȘTE ȘI: MUTAREA SURPRIZĂ A JURIULUI DE LA MASTER CHEF

Cât despre sarcina soției, Florin a mărturisit că aceasta are mai multe pofte decât la prima, și, bucătarul ”din Iad” mărturisește sincer că nu are foarte mult timp să gătească având în vedere că lucrează și la restaurant și este implicat și în proiecte tv, dar aleargă în oraș să îi cumpere soției sale pizza.

Florin Dumitrescu va fi din nou tată (3)

Florin și Cristina Dumitrescu formează un cuplun reușit în showbizul românesc

Cei doi încă nu știu sexul noului lor copil, dar sunt nerăbdători să afle dacă va fi un frățior sau o surioară pentru fetița lor, Ava. „Nu știm deocamdată ce vom avea, eu însă mărturisesc că îmi doresc fetiță, în vreme ce Cristina mă amenință că e băiat. Sunt curios cum va reacționa Ava când își va vedea frățiorul sau surioara. Oricum, cert e că în ultima vreme a făcut o pasiune pentru păpușile bebeluși. Cred că simte ea ceva”, se arată încântat Florin.

1 Comment

1 Comment

  1. biro

    2014-10-28T16:23:00+02:00 at 2014-10-28T16:23:00+02:00

    Felicitari!! sa ii traiasca 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top