Connect with us

Revistateo.ro

Charlize Theron a scandalizat Internetul. Si-a imbracat fiul in printesa Disney!

Stiri

Charlize Theron a scandalizat Internetul. Si-a imbracat fiul in printesa Disney!

A iesit mare tambalau pe Internet! Protagonista scandalului momentului pe retelele de socializare din afara este actrita sud-africana Charlize Theron, care a iesit in oras cu fiul ei imbracat in haine de printesa Disney.

I-a luat o sapca cu coada blonda si l-a imbracat intr-o rochita ca si cum ar fi o fetita! Actrita a primit numeroase critici pentru ca incurajeaza comportamentele imorale, lasandu-si fiul sa isi accepte latura feminina mult prea devreme pentru a fi constient de ceea ce face.

Internautii au luat foc dupa ce presa din afara a publicat mai multe fotografii cu Charlize Theron si fiul ei, care purta o sapca a Elsei din Frozen. Pe langa sapca cu peruca inclusa, baietelul avea sandale si o rochita, elemente vestimentare care au intrecut orice masura, spun fanii vedetei.

Baiatul lui Charlize este adoptat, iar critica cea mai mare vine tocmai din aceasta cauza. Multi sustin ca actrita nu este o mama model si ca libertatea foarte mare pe care i-o acorda fiului ei, care este inca la varsta la care descopera lumea, nu este in regula.

Egalitatea de gen si diversitatea din punct de vedere sexual continua sa fie teme care aprind spiritele. Latura feminina a barbatilor este vazuta in continuare ca ceva negativ, iar cresterea unui copil in acest fel il poate tulbura pe parcurs. Charlize se apara sustinand ca fiul ei isi doreste asta si ii respecta marea placere de a fi cine simte sa fie, insa care mai este rolul parintilor in astfel de cazuri? Este o intrebare care sta pe buzele multor persoane.

Charlize Theron a scandalizat Internetul. Si-a imbracat fiul in printesa Disney!-1

Pe de alta parte, societatea in care traim ne-a aratat de-a lungul timpului ca barbatii nu se nasc puternici si super-masculini, ci sunt obligati sa fie asa, sunt crescuti in acest fel. Un echilibru intre cele doua extreme ar fi indicat, fie ca vorbim de Charlize Theron sau orice alta mamica si copilul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top