Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cercetatorii au aflat varsta la care barbatii nu mai sunt obsedati de felul in care arata

Barbatii sunt foarte preocupati de felul in care arata, pana intr-acolo incat s-a inventat si un termen special pentru ei: metrosexualul.

Exista, totusi, o varsta la care acestia nu mai sunt interesati sa se dea cu creme de fata care sa le protejeze tenul sau sa mearga la sala sa faca muschi.

Cercetatorii britanici au aflat care este varsta la care masculii nu mai sunt preocupati de ceea ce vad in oglinda. Barbatii inceteaza sa se ingrijeasca excesiv de mult la 46 de ani. Un studiu publicat de cotidianul britanic Daily Mail spune ca femeile, pe de alta parte, au o varsta mai inaintata in acest sens: 59 de ani.

Acelasi studiu mai spune ca femeile sunt mai critice cu felul in care arata decat barbatii. Acestea sunt mai predispue sa isi piarda increderea in sine, implicand in special nivelul de atractivitate.

Din ce 2.000 de participanti la acest studiu, majoritatea au spus ca nu sunt fericiti cu felul in care arata, motiv pentru care cauta solutii ca sa zambeasca mai mult atunci cand se privesc in oglinda.

CITESTE SI: Gata cu florile! Vezi cum impresioneaza barbatii in era Facebook! Ce parere ai?

CITESTE SI: Top 6 fantezii sexuale comune la femei si barbati. Nu te asteptai la prima!

La varsta de 46 de ani, reprezentantii sexului tare spun ca nu mai sunt asa ingrijorati de cate tigari fumeaza in fiecare zi sau de consumul de alcool.

50% dintre barbatii intervievati spun ca nu se mandresc deloc cu felul in care arata, motiv pentru care urmeaza cure de slabire si petrec ore intregi la sala de sport.

Aproape 60% dintre chestionati spun ca, dupa ce si-au asigurat o viata cat de cat stabila alaturi de o femeie, grijile din tinerete legate de aspectul lor fizic dispar.

In ceea ce priveste starea de sanatate, mai mult de jumatate dintre repondenti sunt de parere ca acest subiect trebuie sa primeze inainte de felul in care arata.

Doar 25% dintre barbati au raspuns afirmativ la intrebarea „Un stil de viata sanatos este mai scump decat unul nerecomandat?”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top