Connect with us

Revistateo.ro

Celebra ”lebenita”, buna pentru inima si rinichi

Naturiste

Celebra ”lebenita”, buna pentru inima si rinichi

Zemos si extrem de delicios, pepenele rosu nu este doar un fruct care ne indulceste zilele de vara. Acesta poate fi introdus oricand pe lista curelor de detoxifiere datorita putinelor calorii pe care le are, fiind 90% apa. Iata si alte proprietati pe care pepenele le are pentru sanatate

Datorita potasiului din pepenele rosu, rinichii vor fi putea fi curatati mai usor de toxine. Consumarea pepenelui rosu reduce acidul uric din sange prevenind astfel si bolile de rinichi. Avand in vedere ca este un fruct plin de apa, urinarea frecventa te ajuta deoarece rinichii tai se curata la fel de frecvent. Antioxidantii din pepenele rosu asigura sanatatea si deci stabilitatea rinichilor.

Pepenele rosu este bun si pentru inima. Acesta reduce presiunea in sange si scade temperatura corpului. Locuitorii zonelor tropicale mananca pepene in fiecare zi ca sa evite atacul de cord din cauza caldurii excesive. Nu mai spunem de faptul ca te racoreste pe timpul pe verii mai ales daca este consumat dupa ce a fost tinut putin la frigider.

Asadar, exista numeroase motive pentru care merita sa mananci pepene rosu. Este contraindicat ca in aceeasi zi in care mananci pepene rosu sa consumi lactate sau bere. Consumand lactate vei avea dureri de stomac si vei merge frecvent la toaleta, iar berea combinata cu pepene rosu iti provoaca un acid insuportabil la stomac.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top