Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai somnambule si odihnite orase de pe planeta

Stiri

Cele mai somnambule si odihnite orase de pe planeta

Cele mai somnambule si odihnite orase de pe planeta. Jurnalistii de la Wall Street Journal au impartit marile metropole ale lumii intre cele mai zbuciumate, „orasele care nu dorm niciodata” si cele mai odihnite.

Din raportul prezentat de WSJ rezulta ca Melbourne, Australia (foto articol) este cel mai odihnit oras din lume, unde locuitorii dorm 6 ore si 58 de minute pe zi. La polul opus se afla orasul care doarme cel mai putin, si anume, Tokyo, Japonia. Aici japonezul doarme in medi 5 ore si 44 de minute pe zi, fiind extrem de aglomerat de agitatia zilnica si orele petrecute la locul de munca. De altfel, japonezii sunt cunoscuti pentru drogul pe care il consuma neincentat: munca

Desi este cunoscut ca „orasul care nu doarme niciodata”, New York-ul are media somnului la 6 ore si 47 de minute. In Brisbane, Australia, pe de alta parte, oamenii se pun in pat deja la ora 22:57 pentru a se trezi tot primii, la 06:29.

Revista Time scrie in contrabalanta ca locuitorii din Moscova se trezesc cel mai tarziu, si anume acestia deschis ochii abia la ora 08 si 08 dimineata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top