Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cele mai scumpe rochii de mireasa purtate de catre vedete

Fiecare femeie isi doreste ca in ziua nuntii sale sa faca spectacol cu rochia sa de mireasa si ca invitatii sa ramana impresionati de felul in care a aratat in ziua cea mare.

In timp ce pentru miri este destul de simplu sa gaseasca un costum simplu in care sa arate bine, ei bine, pentru femei este mult mai greu.

Iar atunci cand esti o persoana publica si toti ochii sunt pe tinuta ta, trebuie sa investesti o multime de bani pentru a avea cea mai frumoasa rochie.


Cele mai scumpe rochii de mireasa purtate de catre vedete

Cateva dintre rochiile vedetelor au ramas in istorie si au fermecat milioane de persoane.

Toata lumea isi aminteste de regretata printesa Diana, care a avut o rochie spectaculoasa atunci cand s-a casatorit cu printul Charles.
Pe 29 iulie 1981, la doar 20 de ani, printesa Diana a imbracat o rochie in valoare de 150000 de dolari.

Creata de David si Elizabeth Emanuel, cu numai cateva ore inainte de nunta, aceasta tinuta a fost copiata de multi alti designeri pentru ca fiecare mireasa din Anglia, si din intreaga lume sa se simta ca Diana in ziua lor prea mare. Rochia a fost facuta din tafta de matase si dantela antica impodobita cu peste 1000 de perle si paiete. Trena a avut o lungime de aproape 8 metri.

Daca mai amintim ca intreaga nunta a costat 31 de milioane de dolari, atunci rochia chiar poate fi considerata un chilipir, insa printesa Diana a reusit sa cucereasca milioane de inimi cu aceasta tinuta speciala.

In anul 1999, Victoria Beckham si David Beckham s-au casatorit, iar fosta componenta a formatiei Spice Girls a purtat o tinuta de la Vera Wang, in valoare de 100000 de dolari. Cei doi s-au casatorit pe 4 iulie 1999, iar Victoria a ales o rochie ivoire pentru ziua cea mare.

Nicole Richie, fiica lui Lionel Richie, a ales sa poarte in anul 2010 o rochie de la Marchesa. Aceasta a cheltuit 20000 de dolari pentru aceasta tinuta la ceremonia cu Joel Madden.

Si Jessica Biel se poate declara o norocoasa. In ziua nuntii ei cu Justin Timberlake, se crede ca rochia sa roz a costat nu mai putin de 100000 de dolari, insa a meritat. A aratat fabulos, iar imaginile stau marturie.

Nora printesei Diana, Kate Middleton, a purtat o rochie care va ramane in istorie. Aceasta a apelat la designerul Sarah Burton, care i-a creat, conform relatarilor, o rochie care a costat aproape 400000 de dolari, insa aceasta afirmatie nu a fost niciodata confirmata de catre familia regala.

Cu manecile din dantela si cu trena lunga, Kate a facut spectacol in ziua nuntii cu printul William.

Si sotia lui George Clooney, Amal Alamuddin, a vrut ca ziua nuntii sale sa fie una speciala.

Citeste si: Cele mai frumoase rochii traditionale de mireasa din lume

Pe 27 septembrie 2014, aceasta a purtat o rochie in valoare de 380000 de dolari in ziua cea mare, facuta de catre celebrul Oscar de la Renta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top