Connect with us

Revistateo.ro

Adevaruri despre barbati care dezamagesc femeile

Cuplu

Cele mai neplacute adevaruri despre barbati

Exista cateva adevaruri despre barbati care le dezamagesc pe femei. Multe dintre ele sunt legate de felul in care se comporta, altele vorbesc despre asteptarile lor in relatie.

Razboiul dintre sexe a ajuns sa ne plictiseasca. Fiecare persoana, indiferent daca este femeie sau barbat, are defectele sale. Pentru a intelege mai bine comportamentul masculilor in viata de cuplu, e nevoie sa recunoastem anumite adevaruri esentiale despre acestia.

Cele 6 adevaruri despre barbati care dezamagesc doamnele

1. NU ISI ASUMA RESPONSABILITATILE

Atunci cand o femeie incepe o discutie aprinsa si vine cu argumente, barbatul fuge de cearta. Aceasta atitudine deranjeaza cumplit orice femeie. Doamnele isi doresc ca partenerii sa le asculte, sa inteleaga ce nemultumiri au.

2. NU SUNT ADEPTII COMPROMISURILOR

Compromisurile in relatie sunt cele mai importante, dupa respect si fidelitate. De altfel, a face un lucru de dragul persoanei iubite este cea mai mare dovada de respect.

3. SPUN „TE IUBESC” FARA SA SIMTA MEREU ASTA

Barbatilor le e usor sa spuna „Te iubesc”. Masculii folosesc cuvinte mari cand vor sa le cucereasca pe femei. Ei stiu ca femeile cad in plasa daca aud ceea ce vor.

4. SUNT GELOSI PE FOSTII IUBITI

Chiar daca iti spune ca nu il deranjeaza faptul ca ai o relatie de prietenie cu fostul, lucrurile nu stau chiar asa. Majoritatea barbatilor sunt gelosi pe fostii parteneri ale iubitelor lor.

5. NU SUPORTA ORDINELE

E greu sa tii un barbat sub papuc! Multor femei le place asta, chiar daca nu vor sa recunoasca nici in ruptul capului. Orice doamna se simte magulita cand este ascultata, cand ii sunt indeplinite toate poftele.

CITESTE SI: Ce tipuri de femei prefera cu adevarat barbatii

6. OCHII VAD, INIMA CERE

Este o realitate ce trebuie asumata: barbatii se uita dupa alte femei. Vorba aceea, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Asta nu inseamna ca daca au ochi pentru alte doamne si domnisoare se gandesc imediat la inselat. La fel ca si femeile, barbatii simt nevoia sa fie apreciati tot timpul, mai ales ca in cazul lor stima de sine este mai crescuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top