Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai frumoase imagini facute din avion - GALERIE FOTO

Inedit

Cele mai frumoase imagini facute din avion – GALERIE FOTO

Cand ai nevoie de imagini spectaculoase se spune ca e bine sa atingi cerul, fie si cu gandul.

Pilotii de avioane stiu cel mai bine cum e cu adevarat lumea pentru ca o vad zi de zi de sus. Tabloul pe care il poti vedea din avion nu se compara cu nimic si demonstreaza cat de mici suntem si cat de mult suflet exista in aceasta lume mica.

Cele mai frumoase imagini facute din avion

Pilotul unui avion Boeing 747, Christiaan van Heijst, a publicat mai multe fotografii panoramice cu ce a vazut el de la bordul avionului in lungile sale calatorii printre nori.

„Inca de la inceputurile carierei mele de pilot, cel mai fericit am fost atunci cand am reusit sa capturez spectacolul naturii, sa surprind in fotografii aceste lumini incredibile pe care cei de la sol nu au cum sa le vada”, sustine Heijst, scrie boredpanda.com.

„Am descoperit ca ma pot bucura de zbor facand aceste poze. Sa vad lumea intreaga nu imi permitea orice fel de job si ma simt privilegiat pentru ceea ce traiesc in fiecare zi. Trebuie sa recunoastem ca avem o planeta superba”, mai spune Heijst. Pozele au fost facute cu un aparat Nikon D800, aparat ce a surprins furtuni, luni pline si rasarituri de soare senzationale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top