Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele mai bune zodii de tată

Exista oameni care s-au nascut pentru a fi parinti. O vorba spune ca biologia ne-a facut parinti, insa inima ne face „mama” si „tata”. Iata care sunt zodiile de barbati meniti sa fie tatici.

Cele mai bune zodii de tată:

TAUR
Taurul este un familist convins. Protector și cu un caracter autoritar de cele mai multe ori, acesta va ști cum să își educe copilul. Taurul are foarte mare grijă ca micuțul sau micuța acestuia să stea cât mai departe de anturaje suspecte. De asemenea, cel mai important pentru nativul Taur este ca odrasla acestuia să reușească de una singură în viață, semn că a făcut un copil capabil de autodezvoltare și dincolo de anii petrecuți în sânul familiei.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE NU AU CURAJUL SĂ SPUNĂ TE IUBESC

RAC
Racul oferă multă libertate copiilor, acesta fiind cel mai bun lucru pe care îl poate face un părinte. Cu un părinte în zodia Rac, orice copil se simte liber dar asta nu înseamnă că este și neglijat. Când trebuie pus piciorul în prag, îl pune fără echivoc.

BALANȚĂ
Cu un tată Balanță vei găsi mereu calea de mijloc. Atunci când copiii se ceartă la școală, se jignesc sau chiar se bat, copiii crescuți de Balanță știu cum să aplaneze conflictul deoarece au învățat asta în familie. Tații Balanță cred că cel mai important lucru în creșterea copilului este să le sădești în conștiința lor respectul pentru cei din jur și dorința de a face numai fapte bune. Restul este relativ.

SĂGETĂTOR
Deși pare un părinte care stă toată ziua pe capul copilului, controlându-l la unghie, tatăl Săgetător nu este răuvoitor dar poate fi uneori excesiv în creșterea copilului. Și asta pentru că Săgetătorul are o inimă atât de mare încât și-ar da și viața pentru ca pruncului său să nu îi lipsească nimic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top