Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune gustări de seară, care te ajută să pierzi kilogramele în plus

Stiri

Cele mai bune gustări de seară, care te ajută să pierzi kilogramele în plus

Iată care sunt cele mai bune gustări de seară, care te ajută să pierzi kilogramele în plus!

De multe ori simţi nevoia de a lua o gustare chiar înainte de a merge la somn. Pentru acele momente ai la dispoziţie câteva variante sănătoase, care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus. Bineînţeles, acest lucru se va întâmpla dacă ai o dietă echilibrată şi faci antrenamente fizice.

CITEŞTE ŞI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CORPUL TĂU CÂND AJUNGI ÎN CĂLDURĂ

1. Iaurtul grecesc fără grăsime. Se numără printre cele mai benefice gustări, are maxim 150 de calorii şi îţi oferă mulţi nutrienţi importanţi pentru organism. Triptofanul din lactate are proprietatea de a te relaxa şi de a-ţi pregăti organismul pentru somn, în timp ce proteinele te hrănesc şi îţi dau senzaţia de saţietate. Consumând un iaurt grecesc înainte de culcare elimini din start riscul de a te trezi cu arsuri la stomac sau senzaţie de balonare.

2. Carne de curcan. Două felii subţiri de piept de curcan conţin foarte mult triptofan, aceeaşi substanţă care se găseşte şi în lactate. Aceasta te ajută să ai un somn liniştit. Totodată ai parte de carne de calitate, fără grăsimi şi cu un conţinut foarte ridicat de proteine, în mai puţin de 100 de calorii.

3. Un măr cu unt de arahide. Taie mărul felii şi pune deasupra unt de arahide. Vei improviza o prăjiturică foarte gustoasă, care îţi va satisface pofta de dulce fără a te încărca cu zahăr şi calorii. Te vei simţi sătul, însă nu vei avea o senzaţie de îngreunare.

4. Morcovi baby. Sunt o variantă în miniatură a morcovilor, foarte gustoşi, plini de vitamine. În loc să ronţăi chips-uri sau popcorn, încearcă această gustare! Nu vei regreta!

Sursa foto: popsugar.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top