Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune costume de halloween ale vedetelor

Stiri

Cele mai bune costume de Halloween ale vedetelor

Celebritatile sunt exact ca si noi! Se bucura de distractie si adora sa se costumeze. Se pare ca Halloweenul este ocazia cea mai buna pentru asta. De la creativa Katy Perry si pana la stralucitoarea Heidi Klum, toate celebritatile asteapta cu nerabdare aceasta perioada a anului pentru a-si etala costumele care mai de care mai trasnite. Uitati care sunt cele mai bune costume de Halloween ale vedetelor!

In anul 2008, prezentatoarea TV Alexa Chung a ales sa se costumeze in Marie Antoinette si nu a dat deloc gres. Rochia de epoca, peruca carunta si machiajul inspaimantator i s-au potrivit de minune!

Anul trecut Iggy Azalea a ales sa fie Cruella de Vil la petrecerea de Halloween organizata de VEVO. Peruca in doua culori si haina de blana au fost piesele de rezistenta. Frumoasa blonda a avut un machiaj pal si ruj rosu, care au facut-o sa semene intocmai cu personajul negativ din desenele animate 101 Dalmatieni.

Acum ceva timp, Kim Kardashian a facut senzatie in constumul ei de sirena. Mamica sexy a ales sa fie Mica Sirena si a purtat o fusta verde mulata, un sutien din perle si o peruca blonda la petrecerea de Halloween.

In 2012 Katy Perry s-a costumat in personajul animat Jane Lane din desenul animat Daria creat de Glenn Eichler pentru MTV. Prietena ei s-a costumat in Daria si au format cuplul perfect. Cu un sacou rosu si o peruca bruneta, Katy Perry a fost foarte inspirata. Cantareata a fost pe buzele tuturor mult timp dupa Halloween.

De-a lungul anilor Heidi Klum a purtat numeroase costume grozave, insa de departe cel mai inspirat este cel al Cleopatrei. Frumoasa vedeta a reusit sa inmarmureasca pe toata lumea atunci cand a aparut intr-o mantie stralucitoare la petrecere.

Ce costumatii credeti ca vom vedea anul acesta la celebritatile de peste ocean?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top