Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele 4 zodii care vor avea o toamnă de vis. Două dintre ele CÂȘTIGĂ O AVERE!

Toamna se numără bobocii, iar 4 dintre zodii vor avea parte de o recoltă tare bogată. Din punct de vedere sentimental, vor face un salt calitativ, iar din punct de vedere financiar, doi dintre nativii care vor avea o toamnă de vis vor pune mâna pe adevărate averi.

Cele 4 zodii care vor avea o toamnă de vis sunt:

TAUR – Nativul Taur nu a avut un început de an strălucitor, însă iată că lucrurile se așază treptat pentru acesta. Lucrurile devin tot mai clare în viața lor. După orice perioadă de suferință urmează una de bucurie, așa că acest semn zodiacal se va bucura de soarele care va ieși pe strada lui chiar de la începutul lunii septembrie.

GEMENI – Nativul Gemeni are toate șansele să-și găsească marea dragoste. A avut o vară destul de posomorâtă. A trudit mult, s-a învinovățit pentru lucruri de care nu era responsabil, însă din toamnă se face lumină în toate sectoarele vieții sale.

CITEȘTE ȘI: Cele 3 zodii afectate de ECLIPSA DE SOARE. Două descoperă adevăruri dureroase, una își schimbă viața

Prietenii și dușmanii fiecărei zodii. De cine trebuie să te ferești și pe cine trebuie să ai aproape

FECIOARĂ – Fecioara continuă să aibă parte de protecție divină. Anul continuă în glorie și, așa cum se știe, toamna este anotimpul în care acest nativ face cele mai frumoase schimbări. Lunile septembrie și octombrie sunt propice schimbărilor substanțiale.

VĂRSĂTOR – Vărsătorul are parte numai de surprize plăcute. Va întâlni oameni providențiali și va avea parte numai de momente plăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top