Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele 4 zodii care nu pot fi fidele nici daca vor

Unele persoane nu pot fi fidele nici daca isi propun asta. Trebuie sa acceptam ca fidelitatea poate fi un concept care in loc sa ajute relatia, o poate distruge, deoarece este corelata cu posesivitatea si exclusivitatea oferita unei persoane in totalitate. Afla mai jos care sunt cele 4 zodii care nu au cum sa fie fidele:

Top 4 zodii care nu pot fi fidele nici daca vor:

1. CAPRICORN

Capricornul te poate insela chiar in fata ta, cerandu-ti sa ii respecti pornirile sexuale. Acest semn zodiacal nu tine cont de sentimentele partenerului, dorind sa il domine in majoritatea timpului. Ce-i drept, nativul Capricorn nu pune suflet atunci cand face doar sex cu altcineva decat persoana iubita, intorcandu-se mereu la dormitorul conjugal.

2. GEMENI

Nativul Gemeni mascheaza fidelitatea cu maiestrie, insa, cu toate acestea, nu reuseste sa isi stapaneasca pornirile extra-relatie. Geamanului ii place sexul pasional si flirteaza frecvent oriunde s-ar duce, chiar daca este cuplat.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care saruta mai fierbinte decat vara

3. FECIOARA

Cu toate ca se jura ca va fi fidela toata viata si te poate convinge ca intr-adevar asa este, Fecioara mai pleaca din cand in cand si pe la vecini. Acest semn zodiacal intelege iubirea ceva mai diferit decat celelalte persoane, si anume, partenerii trebuie sa isi permite aventuri in afara cuplului, deoarece acestea vor intari si nu vor distruge relatia.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care se tem de femei

4. BERBEC

Berbecul este foarte crispat atunci cand este doar banuit ca nu e tocmai fidel. Nu e de mirare deoarece acest nativ tine foarte mult la propria sa imagine si nu vrea sa fie descoperit pentru nimic in lume. Berbecul iubeste sincer si nu ar vrea sa isi raneasca partenerul de viata dezvaluind cele cateva infidelitati. De aceea, prefera sa duca acest secret in mormant, din respect pentru persoana iubita.

Sursa foto: psyciencia.com

2 Comments

2 Comments

  1. MAYA

    2015-10-06T01:05:44+03:00 at 2015-10-06T01:05:44+03:00

    DECE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top