Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 intrebari pe care sa le pui obligatoriu intr-o relatie

Cuplu

Cele 3 intrebari pe care sa le pui obligatoriu intr-o relatie

O relatie poate fi testata cu ajutorul a trei intrebari. Nu e necesar sa i le pui partenerului tau. Ia-ti cateva minute si raspunde-ti singura la ele. In functie de ceea ce simti ca trebuie sa raspunzi, iti vei da seama daca merita sa continui sau nu ceea ce ai inceput.

Cele 3 intrebari pe care sa le pui obligatoriu intr-o relatie

1. IUBITUL TAU E TOT TIMPUL CU TINE?

E evident ca intrebarea nu se refera daca e langa tine mereu fizic, ci daca aproba ideile tale, daca puteti sa va sincronizati in ganduri, daca aveti aceeasi viziune privind gestionarea banilor casei, a treburilor casnice etc.

2. SIMTI CA E ALATURI DE TINE ATUNCI CAND TRECI PRIN MOMENTE GRELE?

Unele etape in relatie sunt mai dificile. Oricat de mare ar fi iubirea dintre parteneri, tot timpul vor exista momente in care unul dintre voi se va simti singur sau va avea nevoie de cateva momente de intimitate. E normal sa se intample asta pentru ca aveti nevoie de individualitate, de experiente personale, dincolo de ceea ce traiti impreuna.

Semne ca NU vrea o relatie serioasa

6 reguli in relatie pe care trebuie sa le incalci ca sa nu iti dea papucii

In momente grele, cand simti ca nimeni nu te poate ajuta sau intelege, cel mai important este ca iubitul tau sa fie alaturi de tine ca sa iti dai seama ca nu te afli intr-o relatie degeaba. Raspunde-ti singura la aceasta intrebare.

3. POTI ABORDA ORICE SUBIECT CU IUBITUL TAU? IL SIMTI MEREU SINCER?

Unele teme pot fi tabu. Poate ca tu esti religioasa si el nu e, dar asta nu trebuie sa va umbreasca dragostea. De asemenea, daca observi ca iubitul tau nu este sincer cu tine cand il intrebi un lucru banal sau iti este frica sa ii atragi atentia asupra comportamentului sau in cuplu sau in legatura cu treburile casnice, relatia voastra nu are sorti de izbanda. Tot timpul va veti lovi de aceste blocaje si discutiile banale se pot transforma in adevarate motive de despartire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top