Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cel mai subtil hoț surprins de camerele de luat vederi

Cu mintea hoțului nu te poți pune! Unii dintre ei se specializează pe infracțiuni și surprind până și cei mai reputați investigatori, alții o dau în bară și ajung de râsul curcilor.

Rămâne să decideți cum este hoțul din videoclipul de mai jos: dacă e de râs sau se plâns. Până una alta, vă spunem că videoclipul cu pricina a devenit viral pe Internet.

Despre ce e vorba mai exact? Un bărbat se apropie de un magazin situat pe o stradă intens circulată de mașini. Începe să facă mișcare, ca și cum i-a venit brusc pofta de sport. Intențiile sale reale erau însă altele.

Hoțul, pe măsură ce făcea exerciții fizice, se apropia de intrarea magazinului. A urmărit traficul din fața lui și când nu mai erau multe mașini a prins curaj. Momentul care a stârnit amuzamentul internauților s-a produs în orașul indian Coimbatore.

Când au văzut filmările, polițiștii au râs cu lacrimi. Hoțul suntil, după o serie de întinderi ca la orele de gimnastică din școală, acesta a atentat la unul dintre becurile agățate de clădire.

Schema nu i-a ieșit evident din prima, așa că timp de un minut s-a tot întins să ia lumină. Bărbatul a plecat cu becul în buzunar, semn că operațiunea lui a avut succes. A doua zi s-a trezit cu poliția la ușă. Iată și videoclipul:

Clipul postat pe pagina de Youtube Caters Clips a strâns în jur de 17.000 de vizualizări. Întâmplarea, conform datei la care a fost postat filmulețul, a avut loc la sfârșitul lunii iunie a acestui an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top