Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai frumoasă femeie din Univers în 2015

Stiri

Cea mai frumoasă femeie din Univers în 2015

Cea mai frumoasă femeie din Univers a fost deja aleasă. Paulina Vega este Miss Univers Columbia 2015 și, de acum, Miss Univers 2015. Paulina a primit coronița de la câștigătoarea de anul trecut, venezueleana Gabriela Isler. Miss Univers 2015 a declarat că dedică coronița pe care a luat-o tuturor columbienilor.

Paulian Vega vine din Barranquilla, acelaș oraș din care se trage focoasa cântăreață Shakira. În vârstă de 22 de ani, studiind lumea afacerilor, Paulina Vega a cucerit pe toată lumea la Gala Miss Univers 2015. Gala a avut loc la Universitatea Internațională din Florida, Miami, iar cele 10 finaliste care s-au bătut pentru titlul de Miss Univers au fost în mare parte tinere din America Latină: Valentina Ferrer din Argentina, Paulina Vega (câștigătoarea) din Columbia, Desiree Cordero Ferrer (Spania), Migbelis Castellanos (Venezuela), Nia Sanchez (SUA) etc. O altă reprezentantă a Americii Latine la Miss Univers, Miss Puerto Rico, Gabriela Berrios, nu s-a calificat în marea finală dar a câștigat titlul de Miss Fotogenica 2015.

Cea mai frumoasa femeie din Univers in 20151

Pe covorul roșu au fost prezente mai multe celebrități din America Latină și nu numai: actorul William Levy, boxeurul filipinez Manny Pacquiao, producătprul cubanez Emilio Estefan și mulți alții.

Cea mai frumoasa femeie din Univers in 20152
Paulina Vega, Miss Univers 2015, a primit coronița îmbrăcată într-o rochie argintie sclipitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top