Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cea mai bună rețetă de oțet pentru cel puțin 6 afecțiuni

Oțetul din cidru de mere este recomandat pentru o serie de boli grave și de afecțiuni recurente. Iată cum se face acest oțet:

INGREDIENTELE NECESARE
1. 5 mere dulci
2. 3 lingurițe din cidru de mere nefiltrat și nedistilat
3. 2 linguri de miere
4. apă plată

INSTRUMENTE NECESARE:
1. un borcan din sticlă de 2 litri
2. bandă de cauciuc
3. un tifon

CITEȘTE ȘI: REȚETĂ DE CORNULEȚE FRAGEDE CU GEM DE CAISE
CUM SE PREPARĂ:
Pune merele tăiate în bucățele într-un borcan și așteaptă să se oxideze. După aceea, adăugați cele două linguri de miere și a oțetului din cidru de mere. Stinge merele cu apă și acoperă borcanul cu tifonul și banda de cauciuc, pentru a nu intra aerul în interior.

Pune borcanul cu mere într-un loc călduros timp de două săptămâni, unde aceste fructe delicioase să se poate fermenta.

PENTRU CE ESTE RECOMANDAT OȚETUL DIN CIDRU DE MERE:
1. Benefic în digestie: oțetul din cidru de mere previne balonarea, vindecă diareea și este ideal de consumat pentru persoanele constipate. Două lingurițe înainte de masă, timp de 5 zile, te scapă de problemele digestive.
2. Calmează durerile în gât. Dacă ai înghițit gheață, dorind să te răcorești din cauza caniculei de afară, află că 3 lingurițe de oțet din cidru de mere luate dimineață atenuează durerile și iritațiile esofagiene.
3. Persoanele care doresc să slăbească și se confruntă cu obezitatea este bine că consume câte două lingurițe din oțet de cidru de mere dimineața și seara sau la prânz și seara, deoarece provoacă senzația de sațietate.
4. Dacă la masă ai alimente mult prea grele, bea puțin oțet de cidru de mere în timp ce mănânci pulpele cu sosuri grase sau șnițelele unsuroase. Acest oțet reduce colesterolul rău din sânge ajutând la procesarea mai rapidă a grăsimilor.
5. În anumite studii clinice, oțetul de mere s-a arătat capabil să încetinească creșterea celulelor canceroase.
6. Oțetul de cidru de mere poate fi folosit și în cazul unor infecții precum apariția unui furuncul sau o înțepătură dureroase de țânțar. Tamponează zona afectată cu oțet de cidru de mere pentru calmarea durerii.

Acest articol este scris în scop informativ și nu înlocuiește vizita la medicul specialist. Consultați medicul pentru oricare din afecțiunile enumerate mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top