Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce zeitate greacă ești în funcție de luna în care te-ai născut

Se spune că fiecare persoană are anumite trăsături moștenite de la zeitățile din trecut. Dacă ai citit „Legendele Olimpului” cu siguranță ai un personaj preferat, o zeitate în care te regăsești.

Află ce zeitate ești în funcție de luna în care te-ai născut:

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, semeni cu Poseidon. Deși uneori ești impulsiv, ești o persoană care știe întotdeauna ceea ce face.

Dacă ai venit pe lume în februarie, semeni cu Hades. Nimeni nu poate afla care sunt gândurile tale. Ești o persoană ascunsă, dar fără să ai intenții rele. Ești mai introvertit ca să te protejezi.

Zeul Ares este cel care îți seamănă dacă ești născut în luna martie. Ares era fiul celui mai puternic zeu, iar calitățile sale de lider le ai și tu.

Hestia este zeitatea cu care ai multe puncte în comun dacă te-ai născut în aprilie. Ești o fire discretă, o persoană cu principii clare. Nu alegi schimbările doar de dragul de a fi în pas cu lumea, ci doar dacă acele schimbări îți fac bine.

Dacă ai venit pe lume în luna mai, ești zeul Eros. Eros este zeul iubirii. Tot ceea ce faci se naște din pasiune sinceră, din iubire curată, neîngrădită de nimic.

CITESTE SI: Ce zeitate hindusa esti, in functie de zodie

Artemis este zeul care ți se potrivește dacă te-ai născut în iunie. Te dedici cu totul familiei și oamenilor apropiați. Ești o persoană inimoasă.

Zeus este zeitatea de la care ai moștenit cele mai multe caracteristici, asta dacă îți ții ziua în iulie. Vrei să fii în centrul atenției mereu.

Dacă te-ai născut în august, zeitatea care îți seamănă este Hermes. Ești o persoană duală: latura ta luminoasă strălucește, iar latura ta întunecată le reduce complet strălucirea celorlalți.

Citește aici: Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Dacă te-ai născut în septembrie, ești Afrodita. Afrodita era zeița frumuseții, a bunătății și a smereniei. Nu concepi răutatea și negativismul.

Dacă te-ai născut în octombrie, zeitatea care îți influențează caracterul este Demeter. Ai face orice pentru persoanele dragi și pentru cămin.

Dacă te-ai născut în noiembrie, te asemeni cu Dionis, zeul artei și al vinului. Ești o fire veselă, ambițioasă, un creator extrem de talentat.

Dacă ai venit pe lume în ultima lună a anului, zeitatea cu care semeni este Apollo. Apollo era zeul soarelui și al muzicii. Reușești să fii diferit în orice îți propui.

Top 3 zodii care vor avea o iarna ca-n povesti

Tot anul a fost complicat pentru tine. Necazurile in dragoste si debusolarea profesionala se vor sfarsi incepand cu luna decembrie.
Se deschid portile fericirii pentru tine si trebuie sa profiti de perioada decembrie 2017-februarie 2018 pentru a pune in aplicare toate planurile la care ai renuntat din motive obiective.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top