Connect with us

Revistateo.ro

Sunt anumite lucrrui pe care este bine să le știi în legătură cu plânsul bebelușilor. Află despre ce este vorba, astfel încât să îl ajuți pe cel mic.

Stil de viata

Ce trebuie să știi despre plânsul bebelușilor

Când bebelușul plânge, încearcă să îți transmită ceva. Iată ce trebuie să știi despre plânsul bebelușilor.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre plânsul bebelușilor

1. Bebelușului îi poate fi foame. Când bebelușul plânge, este bine să verifici dacă îi este foame. Este unul dintre principalele motive pentru care micuții plâng.

2. Bebelușul poate simți nevoia de a socializa. Când plânge, bebelușul ar putea încerca să îți spună că vrea să îi vorbești sau să îl îmbrățișezi. Bebelușii au nevoie să vadă fața părinților pentru a se liniști. Pentru a se simți în siguranță, nou-născuții trebuie să simtă că părinții lor sunt aproape.

CITEȘTE ȘI: Apar dintii bebelusului? Cele 10 semne ca sa iti dai seama

3. Colicile reprezintă un alt motiv pentru care bebelușii plâng. Când apar colicile, bebelușii se agită, țipă, își încordează mâinile, picioarele și abdomenul. De asemenea, fața lor se înroșește. De regulă, colicile apar în primele săptămâni de la naștere. Dipar de obicei după vârsta de 3 luni. Pentru a-l calma pe cel mic, este bine să fie legănat, să îi faci o baie caldă, să-l masezi pe burtă.

4. Îi este frig sau îi este cald. Temperaturile prea mari sau prea scăzute îi afectează pe cei mici. Dacă, spre exemplu, după baie, când îi pui scutecul și îl îmbraci, va începe să plângă, atunci va trebui să faci lucrurile acestea mai repede, astfel încât să nu simtă diferența de temperatură. De asemenea, încearcă să nu îl îmbraci foarte gros. Este bine să îl ferești de temepraturile scăzute, dar dacă îi va fi cald, atunci bebelușul va începe să plângă.

5. Bebelușii plâng când sunt obosiți. După o zi agitată, bebelușul va fi obosit. Așa că, dacă observi că cel mic nu mai acceptă jucăriile, nu îi poți atrage atenția prin anumite metode, cască și începe să închidă ochii, atunci este bine să meargă la somn.

CITEȘTE ȘI: 9 medicamente pe care sa nu le dai NICIODATA bebelusului

6. Poate avea pielea iritată din cauza scutecului. De aceea este important să folosești anumite produse care împiedică apariția iritației.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top