Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi despre consumul de sucurile naturale dacă ai artrită

Naturiste

Ce trebuie să știi despre consumul de sucurile naturale dacă ai artrită

Unele tipuri de alimente precum ar fi fast food-ul duc la accentuarea inflamațiilor din corp, în timp ce alte alimente precum fructele și legumele reduc aceste inflamații. Sucurile proaspete și naturale sunt o metodă excelentă de a reduce inflamațiile și de a ameliora simptomele artritei. Totodată te pot ajuta la pierderea în greutate, un aspect esențial al vieții atunci când suferi de artrită.

CITEȘTE ȘI: ALIMENTELE CARE COMBAT EFECTELE NOCIVE ALE RAZELOR UV

Este extrem de important să ții sub controlul coantitatea de zahăr din sucurile pe care le prepari. Nu numai că aceste îngreunează pierderea în greutate, dar poate provoca piroane de zahăr în sânge. Acestea înrăutățesc simptomele artritei și pot conduc ela boli precum diabet sau cancer. Este indicat să bei 1-2 sucuri naturale pe zi, acordând o atenție deosebită numărului de calorii.

Încearcă si bei sucuri preparate din 80% legume și 20% fructe. Pentru a reduce inflamația combină fructe cu legume și cu condimente care tratează această problemă. Astfel vei benefica de toate propriatățile sucurilor naturale. Poți încerca scorțișoara, turmericul, sau pudra de chilli. Alege fructe precum cireșele, fructele de pădure, lămâile, legume precum morcovii și mutle frunze verzi.

Cercetările au demonstrat că curcumina, un ingredient care se găsește în turmeric, acționează exact ca un antiinflamator puternic cum ar fi ibuprofenul în tratarea durerilor. Deoarece turmericul se absoarbe cu greu în organism, specialiștii recomandă adăugarea sa în shakeuri alături de piper, pentru a îmbunătăți rata de aborbție.

De asemenea,e ste extrem de important să observi modul în care organismul tău reacționează la anumite alimente. Unele ingredientel precum ardeii sau roșiile pot agrava inflamațiile la anumite persoane. Cunoscând felul în care corpul tău reacționează la mâncare, vei reuși să găsești ingredientele care te ajută cel mai mult în tratarea simptomelor artritei și nu numai.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top