Connect with us

Revistateo.ro

Ce sucuri sa folosesti pentru tenul tau

Stiri

Ce sucuri sa folosesti pentru tenul tau

Sucuri pentru ten. Creme antirid, creme pentru cearcane sau acnne, tratamente sofisticate… toate acestea le folosim pentru un ten perfect insa uitam un lucru esential: tenul nostru poate fi hidratat fara atatea produse cosmetice, doar cu ajutorul sucurilor naturale!

Sucuri pentru ten. Pentru fiecare tip de ten, specialistii recomanda anumite sucuri ce duc la hidratarea si revigorarea pielii fetei. Pentru tenul gras, fructele miracol sunt kiwi, portocalele, grapfruitul si morcovii. Morcovul hraneste tenul pentru ca este bogat in vitamina A si D. Citricele in schimb sunt bogate in vitamina C, enzime si minerale. Consumati sucul combinand cele patru alimente, de doua- trei ori pe saptamana.

Sucuri pentru ten.

CITESTE SI: CE ESTE SAUNA FACIALA SI LA CE ITI AJUTA TENUL

Tenul uscat are nevoie de o hidratare mai intensa, in schimb. Sucul recomandat pentru acest tip de ten trebuie sa contina castravete, spanac, mar si apa de cocos. Aceste alimente hranesc intensiv tenul. Se consuma de 3 ori pe saptamana.

Sucuri pentru ten.. Tenurile sensibile au nevoie zilnic de consum de sucuri naturale. combina castravetele cu morcovul si adauga coriandru. Acest suc ajuta la stabiliarea PH-ului tenului.

Pentru tenul matur puteti opta pentru orice fel de combinatie din urmatoarele minuni ale naturii: afine, mure, kale, zmeura, broccoli si spanac.

Pentru tenul cu acnee, consumati alimente cu cate mai putine zaharuri, daca se poate chiar fara. Puteti incerca un suc din papaya, lamaie si portocale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top