Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune Dalai Lama despre victoria lui Donald Trump

Stiri

Ce spune Dalai Lama despre victoria lui Donald Trump

Liderul spiritual Dalai Lama a comentat pentru prima oara victoria lui Donald Trump. Alegerea președintelui american a provocat panica in randul mai multor personalitati.

O serie de vedete de la Hollywood, printre care Robert de Niro și cantareata Madonna au facut campanie impotriva lui Trump. in cele din urma, republicanul a caștigat in fata lui Hillary Clinton.

Dalai Lama nu este ingrijorat

„In timpul alegerilor, un candidat are mai multa libertate pentru a se exprima. Odata ce este ales, trebuie sa iși armonizeze viziunea, proiectul lui in functie de realitate. Deci nu am nicio ingrijorare”, a declarat liderul tibetan, noteaza site-urile aljazeera.com și The Globe and Mail.

Declaratia a fost facuta de liderul tibetan in Mongolia și preluata de toate publicatiile din lume de la Associated Press (AP).

CITESTE SI: Dalai Lama a vorbit despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Dalai Lama a facut recent o radiografie despre lumea in care traim. Deși suntem contemporanii epocii cu cele mai mari niveluri ale prosperitatii, liderul spiritual considera ca mai sunt multe de facut in lume. Dalai Lama s-a aratat de multe ori nemultumit de felul in care evolueaza societatea moderna.

CITESTE CONTINUAREA PE HUFF.RO

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top