Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Ce spune aspectul feței despre sănătatea inimii tale

Ce spune aspectul feței despre sănătatea inimii tale:

OCHII ROȘII ȘI TENUL FOARTE USCAT
Dacă ai albul ochilor colorat în roșu, s-ar putea ca inima ta să aibă probleme serioase. Mai exact, ochii roșii pot indica alergie la un anumit aliment care îi face rău inimii tale, hipertensiune arterială sau palpitații frecvente și dureroase. Potrivit specialiștilor, o tensiune arterială mărită duce la spargerea vaselor de sânge de la nivelul ochilor.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA BILIC PROPUNE O CURĂ ȘOC
DACĂ ȚI SE ZBATE OCHIUL
Indiferent dacă e stângul sau dreptul, acesta poate fi semnalul sclerozei multiple. Spasmele mușchilor pleoapei sunt cauzate în special de stres, boala secolului XXI. Stresul poate duce la infarct miocardic iar zbaterea ochiului poate indica o afecțiune nu doar a inimii, predispusă la accidente vasculare, ci și a creierului.

DACĂ AI MAI MULTE CERCURI ÎN JURUL IRISULUI
Este foarte probabil să ai colesterolul prea mare. Renunță la grăsimi și dulciuri, deoarece acestea comtribuie cel mai mult la șubrezirea sănătății tale.

DACĂ AI PLIURI PE LOBUL URECHII
S-ar putea să suferi de o afecțiune cardiovasculară. Dermatologii sunt de părere că prezența pliurilor pe lobul urechii pot indica o fragilitate sanguină crescută, dar poate fi vorba și de dilatare a vaselor de sânge, peste normal.

Medicii recomandă cât mai mult sport (însă nu pe vreme de caniculă), o alimentație sănătoasă bazată pe fructe, legume și cereale. Cerealele conțin o serie de fibre ce protejează inima de afecțiunile mai sus amintite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top