Connect with us

Revistateo.ro

Ce spun astrologii despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Regalitate

Ce spun astrologii despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit cu aproape o lună în urmă. Cuplul a fost în atenția presei și a fanilor. Acum au apărut informații legate de compatibilitatea celor doi. Astrologii au dat verrdictul. Sunt ei compatibili sau nu? Află detaliile despre acest subiect.

Despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Sunt compatibili? Astrologii au dat verdictul!

Pentru multe persoane, astrologia joacă un rol important în viață. În funcție de ceea ce spun astrele, își organizează viața. Astrologii au analizat relația Prințului Harry cu Meghan Markle și au dat un verdict. Au răspuns la două dintre cele mai importante întrebări. Se potrivesc cei doi? Vor fi fericiți împreună toată viața?

Prințul Harry este Fecioară, iar Meghan Markle este Leu. Dar, potrivit astrologilor, nu zodia lunii contează. Important este ascendentul pentru a afla informații despre compatibilitatea în cuplu.

Prințul Harry și soția lui au ascendent în zodia Racului, respectiv în zodia Capricornului. Sunt total opuși, dar asta este bine. Nu degeaba se spune că opusurile se atrag.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să returneze cadourile de la nuntă
CITEȘTE ȘI: Meghan Markle și prințul Harry își doresc să devină părinți

Semnul Venus al lui Meghan Markle este Fecioara. Asta însemamnă că ea își dorește ca parteenrul de cuplu să fie inteligent. Iar soțul ei, Prințul Harry, are această calitate. În ceea ce îl privește pe Prințul Harry, mama lui era în semnul Racului. Lucrul acesta este un semn bun deoarece Meghan Markle îi amintește foarte mult de mama lui.

În ceea ce privește viitorul relației, lucrurile devin mai complicate. Ambele Luni ale celor doi sunt guvernate de Venus. Asta însemană că amândoi își doresc iubire și frumusețe. Diferența apare în ceea ce privește siguranța și stabilitatea.

Luna lui Meghan seste în Balanță. Asta înseamnă că ea caută justiția, egalitatea și gândește mai mult decât simte. Astfel, uneori poate fi mai indecisă. Prințul Harry are Luna în Taur. Asta înseamnă că își dorește rutină, confort și stabilitate.

Așadar, cei doi caută iubire, lucru pe care l-au găsit unul la celălalt.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top