Connect with us

Revistateo.ro

soacra

Stiri

Ce soacra vei fi in functie de ZODIE

Te-ai gandit vreodata ca zodia te poate face o soacra mai buna sau mai rea? Ei bine, trasaturile zodiei tale spun cum te vei purta cu ginerele sau cu nora.

Berbec

Incapatanata din fire, vei fi convinsa ca ideile tale sunt cele pe care copilul tau trebuie sa le urmeze. De aceea, el va avea nevoie de aprobarea ta atunci cand isi alege partenerul de viata, iar daca decizia nu te multumeste, vei avea o relatie plina de neajunsuri cu nora sau ginerele tau.

CITESTE SI: DA sau NU? Cum raspunde fiecare zodie la 5 intrebari CRUCIALE in DRAGOSTE

Taur

Vei fi o soacra mult prea curioasa, asa ca vei dori sa stii tot ce se intampla in cuplul lor. Insa, chiar daca nu o vei face din rautate, intrebarile tale ar putea fi motiv de cearta.

Gemeni

Faci cateva glume nepotrivite, te aceea, s-ar putea ca nora sau ginerele tau sa se simta jenati in preajma ta. Incearca sa fii o soacra simpatica, fara a glumi excesiv.

Rac

Copilul tau si partenerul de viata se vor satura la un moment dat sa iti dea atatea explicatii. Curiozitatea este caracteristica pentru o soacra, insa incearca sa te abtii sa pui atat de multe intrebari.

Leu

Vei fi o soacra model! Cel putin asta crezi tu. Pentru ca nora sau ginerele tau s-ar putea sa nu accepte toate sfaturile pe care tu esti dispusa sa le dai, fara a fi intrebata.

Fecioara

Vei fi o soacra deosebita, extrem de iubita. Asta pentru ca stii cand are rost sa intrebi sau sa dai sfaturi si cand este momentul sa ii ajuti cu o lectie de viata.

Pagini: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top