Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii de soacră care te vor urmări toată viaţa

Stiri

5 zodii de soacră care te vor urmări toată viaţa

5 zodii de soacră care te vor urmări toată viaţa:

5. Peşti. Mult teatru şi multe lacrimi. Cam aşa va fi soacra din zodia Peşti, care se va plânge toată ziua de felul în care vă purtaţi cu după ce v-aţi căsătorit. Nu riscă să se vaite în public, aşa că singura variantă prin care să puteţi avea o conversaţie civilizată este să fiţi înconjurate mereu de oameni.

CITEŞTE ŞI: Top 5 zodii cu ghinion la bani

4. Taur. Să ai o soacră Taur este o misiune grea. Pentru că este extrem de vehementă, nu vei putea să-i schimbi impresia despre tine, indiferent cât de drăguţă vei fi cu ea. Singurele clipe de pace vor fi acelea când veţi vorbi despre fiul ei, cât de grozav este el şi cât de norocoasă eşti tu că l-ai cunoscut. Toate acestea până îşi va aminti ce noră are, apoi lucrurile încep să se agite din nou…

3. Scorpion. Soacra din această zodie nu te suportă dintr-un simplu motiv: este mult prea tânără şi prea frumoasă pentru a fi soacră. Faptul că băiatul ei se căsătoreşte este de neacceptat, pentru că mai are de trăit o viaţă excentrică alături de mama sa, nu una legată pe veci de tine. Poate ai şanse să o bucuri dacă îi oferi un tratament complet la spa, dar şansele sunt mici.

2. Gemeni. Una dintre cele mai periculoase soacre este cea născută sub acest semn, căci nu are doar două feţe, ci patru. Te va vorbi constant pe la spate şi te va face în numeroase feluri, pentru că nu te poate accepta ca soţia odraslei sale perfecte. Roagă-l pe soţul tău să ia atitudine, căci el este singura persoană a cărui părere o va asculta şi de care va ţine cont.

1. Leu. Mai ceva ca animalul care domină această zodie, soacra Leu rage cât o ţine gura şi zgârie mai ceva ca o felină. Dacă nu v-aţi păruit până acum, pregăteşte-te! Ego-ul uriaş al acestei femei pur şi simplu nu poate accepta prezenţa unei alte persoane în viaţa puiului ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top