Connect with us

Revistateo.ro

Ce simbolizeaza fundita rosie de la degetul mic si de ce a devenit o moda

Cuplu

Ce simbolizeaza fundita rosie de la degetul mic si de ce a devenit o moda

Daca vezi pe cineva care poarta o fundita rosie la degetul mic facuta dintr-o ata sau un tatuaj cu acest simbol inseamna ca persoana respectiva isi cauta jumatatea sau a gasit-o deja.

Tatuajele sunt in continuare la mare moda, iar cei care si le fac inventeaza tot felul de simboluri si legende pentru a justifica desenele de pe corp. Tatuajele sunt facute de cele mai multe ori din motive pur estetice, insa acest tip de tatuaj e mai mult decat un moft. Ideea purtarii unei fundite rosii la degetul mic vine din Asia Orientala. Japonezii cred ca persoanele predestinate sunt unite de un fir rosu de ata.

A inceput sa fie suspicios cand sotia a refuzat sa mai intretina relatii intime cu el. Uite ce facea de fapt femeia!

Lectie de iubire: s-a casatorit cu el desi avea un picior amputat. Ce surpriza a avut in ziua nuntii

Legenda spune ca, in trecut, zeitatile au legat un fir rosu de ata la degetul mic al oamenilor incarcat cu energie pozitiva si atragand dragostea. Se spune ca fundita rosie de la deget nu poate fi rupta nici de Divinitate si ca cei care o au se vor gasi in viata, chiar daca distanta dintre ei este foarte mare. Se spune ca toata lumea are un fir rosu al destinului si ca cei care au acest fir rosu se vor intalni si vor trai fericiti multi ani.

Ce-simbolizeaza-fundita-rosie-de-la-degetul-mic-si-de-ce-a-devenit-o-moda-1

Asadar, fundita rosie reprezinta legatura dintre doua persoane, contopirea sufletelor acestora intr-unul singur, dragostea profunda si neconditionata. Dupa ce aceasta traditie a fost cunoscuta, s-a descoperit ca artera ulnara conecteaza inima cu degetul mic de la mana.

Multe perechi din Asia (si nu numai) si-au tatuat sau si-au legat un fir rosu de ata la deget. Chiar si persoanele care nu sunt cuplate au facut asta pentru a arata increderea pe care o au in dragostea adevarata care va sa vina.

Tu ti-ai face un astfel de tatuaj? Cum ti se pare aceasta legenda despre iubire a japonezilor?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top