Connect with us

Revistateo.ro

Ce-semnifica-numarul-de-linii-de-la-incheietura-mainii

Stiri

Ce semnifica liniile de la INCHEIETURA MAINII

In fiecare palma exista anumite linii care prevestesc soarta omului – destin, dragoste sau bani, dar de asemenea, poti afla alte lucruri si daca analizezi incheietura mainii. Vezi ce semnifica liniile de la incheietura mainii.

Ce semnifica liniile de la INCHEIETURA MAINII

Aceste linii aduc informatii pretioase despre viitor: iti arata cum vei sta cu sanatatea, daca vei avea succes in cariera, dar iti dezvaluie si durata vietii. Bineinteles, nu iti arata exact ce se va intampla si cand, dar iti ofera cateva indicii dupa care te poti ghida singura.

De obicei, oamenii prezinta 2 sau 3 linii, foarte rar 4. Se spune ca cei care au setul complet vor trai cel mai mult (peste 85 de ani), iar cei care au numarul minimum de linii vor trai foarte putin (maximum 30 de ani).

PRIMA LINIE
Prima linie este influentata de SANATATE. Daca este continua, nu vei suferi de afectiuni majore si nici nu vei face prea multe vizite la spital. Insa, daca aceasta este neclara sau intrerupta, vei avea cateva batai de cap in ceea ce priveste bunastarea ta, mai ales in zona intima: ori probleme ginecologice, ori afectiuni urinare destul de dese.

Ce semnifica liniile de la INCHEIETURA MAINII

CITESTE SI: VIDEO. Ai un M desenat in palma? Uite ce dezvaluie asta despre tine!

CITESTE SI: Aparatul care iti citeste in palma

A DOUA LINIE
Daca a doua linie de la incheietura este neintrerupta, se anunta o viata linistita pe plan sentimental si familial, dar ca personalitate nu vei fi foarte prietenoasa. Ai fi in stare de orice pentru a avea parte de castiguri financiare substantiale, iar asta nu e intotdeauna bine. Daca linia este discontinua, vei avea parte de cateva probleme banesti, dar esti o persoana calda.

A TREIA LINIE
CARIERA si SUCCES. A treia linie continua iti spune ca vei avea o cariera infloritoare fara sa depui prea mult efort. Vei avea parte de promovari si salarii mari. Daca linia este intrerupta, asta semnifica obstacole in obtinerea locului de munca dorit, poate chiar divort pe plan sentimental.

A PATRA LINIE
De obicei, sprijina a treia linie si apare foarte rar. Semnificatia ei este: o viata de lunga durata.

Sursa foto: i.ytimg.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top