Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce se intampla daca ungi cozile strugurilor cu CEARA

Nu exista toamna fara struguri. Fie ca sunt albi, rosii sau negri, acestia ne indulcesc zilele si sunt benefici pentru sanatatea noastra. Exista un truc foarte interesant legat de struguri. Vezi de ce e bine sa le ungi cozile cu ceara.

Daca ungi cozile strugurilor cu ceara vei putea sa ii pastrezi intacti mai mult timp. Cu alte cuvinte, daca ii dai cu putina ceara si ii lasi la rece, ii vei avea la fel de zemosi si rotunjiori si peste o saptamana. Ceara impiedica stafidirea acestora, fructele rezistand mai mult timp decat in mod normal.

Iata care sunt beneficiile uluitoare ale strugurilor:

1. TE APARA DE BOLILE CARDIOVASCULARE

Poti consuma chiar si cozile strugurilor. Macina-le pana se fac praf si amesteca-le cu miere de albine proaspata. Cozile strugurilor, la fel ca si fructul in sine, cresc nivelul de oxid nitric din sange, care impiedica formareea cheagurilor de sange. De asemenea, strugurii previn oxidarea colesterolului bun din sange.

2. TE INVIOREAZA

Daca mananci un ciorchine de struguri albi este echivalent cu consumul a doua banane, bogate in magneziu (mineral recunoscut pentru stimularea energiei si prevenirea oboselii). Pe de alta parte, strugurii negri te ajuta sa ai o stare mai buna datorita scaderii valorilor prea mari de fier din sange.

CITESTE SI: Uite ce se intampla daca pui STRUGURI pe fata ta!

CITESTE SI: DIETA CU STRUGURI. Slabesti in doar 3 zile

3. DE AJUTOR IN CANCERUL LA SAN

Conform unui studiu realizat pe sobolani, resveratrolul din strugurii negri diminueaza tumorile mamare. Alege consumul de struguri in loc de varianta acestora sub forma de suc. Daca storci strugurii se vor pierde toate elementele nutritive.

4. PREVIN CATARACTA

Flavonoidele din struguri contin antioxidanti esentiali care tin la distanta radicalii liberi ce provoaca tulburari ale vederii.

5. SCAD COLESTEROLUL

Pterostilbenul din struguri scade valorile negative ale colesterolului din sange. De asemenea, proprietatile antibacteriene ale acestora protejeaza vasele de sange mai bine decat orice medicament.

6. TRATEAZA CONSTIPATIA

Strugurii rosii au efect laxativ, mai ales daca sunt consumati inainte de masa. Acestia contin acid organic si celuloza si tonifiaza intestinul si stomacul.

cozile strugurilor - 14092015-3

7. PUR SI SIMPLU, SUNT DELICIOSI!

Poti consuma struguri pentru savoarea lor. Mai mult, conform unor cercetari recente, acestia sunt mana cereasca pentru durerile de cap.

Sursa foto: medicalnewstoday.com, vcahospitals.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top